Minden Nyári Pártnak szüksége van erre az óriás gesztenye gyűrűre

A fánkok felejtése nem úgy hangzik, mint a legjobb kombináció, de a fánkkal való játék olyan, amit feltétlenül fel tudunk venni. A Sam’s Club mindössze egy tonna nyári medence játékot adott a nagydobozos üzleteibe, és ez a Giant Donut Ring Toss set az egyik kedvencünk.

Jön öt különböző fánkos medence úszik, minden megszórva, természetesen, és egy felfújható post játszani gyűrű dobás. A gyűrűket különböző pontokkal vannak számozva, és duplán a tényleges medence lebeg, amikor a nap elfogy, és itt az ideje, hogy egy kicsit lazítson a medencében.

kép

Sam Klubja

A ring toss egy klubon belüli vásárlás, ezért a Sam’s Club-ba kell menned, hogy felvehess. Az egész készlet mindössze 20 dollárba kerül, ez egy lopás, figyelembe véve öt úszót. Online, megragadhatja ezt a 25 láb hosszú Super Slide-t, amely a július 4-i,.

kép

Sam Klubja

VÁSÁROLJ MOST $ 100, samsclub.com

Ha gyerekeid vannak (vagy gyereket szerelnek), ez a Twin Peaks Splash és Slide hozza az aquaparkot az udvarra. Két csúszdája és vízágyúja van, és elektromos fúvókákkal van felszerelve, hogy felrobbantsák.

kép

Sam Klubja

VÁSÁROLJ MOST $ 350, samsclub.com

Hivatalosan még nyár van?!

Kövesse Delish-et Instagram

Loading...