Mindenki elfojtja ezt a házi készítésű ebédet

Mostanra már tudod, hogy a korsó edények hasznosak mindent a fokhagymakezeléstől kezdve a tökéletes tojások készítéséhez, de egy másik zseniális felhasználásra jutottunk, amely megváltoztatja az ebéd csomagolását. Függetlenül attól, hogy iskolai ebédeket készítesz a gyerekeknek, vagy a saját étvágyat hozza munkára, az étkezés különböző összetevőinek elkülönítése mindig bonyolult. Íme, hogyan kell ezt csinálni anélkül, hogy a Tupperware túlcsordulna.

Kézműves weboldal A Smart School House olyan módszert hozott fel, amellyel a DIY Lunchables segítségével csak egy kőműves edényt és néhány újrahasznosított edényt használhat. Mindent összecsomagolhat egy kompakt egységben, és megakadályozhatja, hogy nedves és száraz összetevők megérintsenek. Miért nem gondolkodtunk erről?

Az üres almacsomagtartóval vagy gyümölcstálcával párosított kárpitos kosár klasszikus kombinációkat tartalmaz, mint a deli hús, sajt és kekszek, vagy még kevésbé gyakori hordozható snackek, mint a tej és a gabona. Kedvenc ötletünk a babok, a rizs és a sajt összekapcsolása az üvegrészben, amely biztonságosan mikrohullámú, a salsával pedig tálaljuk a csillagokat.

A videó egy “Mason-képes” műsort mutat, rövid, széles szájú kőművességgel, bár szabadon játszhat a méretekkel, amíg megtalálja a csavaros fedélen lévő más tartályokat. Az ebéd lehetőségek végtelenek!

Kövesse Delish az Instagram-on.

Loading...