Mit Olivia Munn enni, hogy megakadályozza a ráncokat

Amikor az egészséges táplálkozásról van szó, a burgonya gyakran rossz repkedést kap. A keményítőtartalmú szénhidrát gyakran eltűnik a leveles zöldek és a sovány fehérje javára, de a színésznő, Olivia Munn kényszerítő ügyet tesz arra, hogy egy bizonyos fajta szivárványt eszik éppen olyan gyakran, mint a fogat (ahem, naponta).

A X-Men: Apokalipszis A csillag azt mondja, hogy a japán gyökér burgonya és a japán édesburgonya “hatalmas különbséget” tett a bőrében és a rugalmasságában. “Amikor fiatalabb vagy, a szervezet kollagént hoz létre, és ahogy öregszel, nem termel annyit, tudod, mikor felébredsz egy vonalat az arcodon egy párnából? Ahogy öregszel, ezek a vonalak maradnak mert nincs sok hialuronsavunk – mondta Munn A vágás. “Egy hónap múlva minden egyes nap a burgonyát csinálok, a vonal eltűnt, amikor fiatalabb voltam.”

Olivia Munn

Joe Scarnici

Munn idézi a hialuronsavat a gyökérzöldségekben, mivel az ilyen változásokat látott a testében, amit először megtudott, amikor megnézte ezt az ABC News szegmenset a “Long Life városáról”. Japánban van olyan terület, ahol a betegség – a rák, az Alzheimer-kór, a cukorbetegség és a ráncok ritkák -, és sokan jól élnek a kilencvenes években, a jelentés szerint. Bár a genetika és az alacsony stresszes életmód valószínűleg ebben szerepet játszanak, a kutatók azt mondták Chungnak, hogy azt hiszik, hogy a lakosok burgonya gazdag étrendje.

A japán Yuzurihara-i tipikus diétás táplálkozás magában foglalja a kevés húst és sok zöldséget – különösen a keményítőt. Munn annyira megmozdult, hogy látta, hogy elhatározta, hogy naponta néhány japán édesburgonyát és gyökér burgonyát eszik. Az édesburgonyát egy hüvelyknyi érmékre szeleteli, olívaolajjal átitatja őket, és megszórja ásott fahéjat, majd sütjük őket a sütőben.

“A gyökér burgonyát piszok fedik le, és nyálkás textúrája van, mint az okra” – mondja. “Megforralhat, vagy levesbe teheti őket, ami kicsit többet készít.” (Szomorú, hogy a sült krumplira fordítják ezeket az egészségügyi előnyöket.)

Tekintse meg ezt a bejegyzést az Instagramban

Menj, ítéljen el. #reggeli

Egy hozzászólás, amelyet Olivia Munn (@oliviamunn) osztott meg

Bár Munn észrevette a közvetlen különbséget, egy orvos figyelmeztet arra, hogy nem szabad elvárnia, hogy elkezdje a krumplit eszik, és úgy ébred fel, mintha arcélőt kapna. “A burgonya fogyasztásának egészségügyi előnyei nagyszerűek lehetnek, de az öregedés elleni hatásuk a legjobb esetben nagyon kicsi lenne” – jegyezte meg Jennifer Levine plasztikai sebész. Us Weekly. “A sav beáramlása azt okozhatja, hogy az emésztőrendszerben lebomlik, és nem jut el olyan területekre, mint például az arc, elég nagy mennyiségben, hogy valódi különbséget okozzon.”

Az év elején Munn elment az Instagramhoz, hogy elmagyarázza a négy dolgot, amellyel “jobb lett az életkor”, és elmagyarázta, hogy ez az órákon át tartó edzések keveréke, a homlokát hízelgőbbé teszi az arcon, a Proactiv Mark Fading pads a napfoltok elhalványulásáért (ő a szóvivő és a márka bhaktája), és természetesen japán spuds.

Azt is elmondta, hogy a 20-80-as étrend után, amelyet Tom Brady és Gisele Bündchen népszerűsített, segített neki enni egészségesebbé a legfrissebb X-Men film. Míg ezekben a napokban ilyen szigorú étrendet nem követ, igyekszik enni a lehető legtisztábbet, miközben még mindig megengedi magának,.

Olivia Munn

Gregg DeGuire

“Sokan beszélnek ezekről az egészséges életmódról és bemutatják a testüket, de ha találkozol ezekkel az emberekkel a való életben és látja őket a szűrők nélkül, akkor a bőrük nem olyan nagy” – mondta. A vágás. “Nem tudom, hogy ez azért van, mert nem kapnak elég zsírt és olajat a diétájukban, vagy azért, mert annyira szomorúak és éhesek, az egészséges táplálkozás nagyszerűen érzi magát, de a csokis torta és a sajt is boldoggá tesz engem .”

Torta, sajt és burgonya? (Er, oké, sok zöld, sovány fehérje, burgonya, és a alkalmi kezelni.) Ez egy étrend, amit el tudunk érni.

Kövesse Delish-et Instagram.

Loading...