Mit Taylor Swift tényleg egy nap alatt evett

Taylor Swift mindenütt ezekben a napokban van. Amikor nem keresi a világot, és több ezer rajongó előtt üldözi őt, Instagramming a nyaralását Calvin Harris barátjával, és olyan címsorokat írt, amelyek piszkos, romantikus és “bosszantóan tökéletesek” voltak, attól függően, hogy melyik történet folyik le a hírcsatornán.

A popsztár úgy tűnik összeszerelve egész idő alatt, hogy elég arra, hogy megkérdezed, vajon ő még emberi. Túladagol a nachókon, és dagadt, és a muffin felkapott, mint a többiek? Vannak olyan napok, amikor olyanok, mint “Igen, mielőtt rázzuk le a sikongó rajongók ezreinek, el kell dobnunk mindent, és kipróbálnunk kell az új Quesalupa-t a Taco Bell-nál?” Érdeklődő elmék szükség tudni.

Itt van néhány snack-rögeszméje és kedvenc étel, amely valami rögeszmés olvasás-határos-on-stalking alapján történik:

Az ő Go-To Breakfast nem annyira alapvető.

Miközben sokan elkezdjük a napjainkat egy tál gabonával, Swift egy kicsit nagyobb erőfeszítést tesz a reggelire, hogy hajdina palacsintát töltött sonkával, parmával és sült tojással, mondja Jó étvágyat kívánunk. Naponta egy pohár OJ-t is leáll.

Amikor Swiftnek van gabonája, akkor azt csinálta, amikor egy tálcát evett egy Moonman és egy híres barát (ahem, színésznő / énekes / “Bad Blood” társsztár Hailee Steinfeld mellett).

Ő tartja egészséges hétfőtől péntekig.

Nyilvánvaló, hogy Tay Tay étrendje jelentősen megváltozott, hiszen 20 évesen beszélt a WebMD-vel, de a Swift diétájáról beszél. Sok salátát, joghurtot és szendvicset evett, és a hét folyamán elkerüli a cukros italokat. Ez összhangban van azzal, amit rendelt, amikor beszél Vanity Fair 2013-ban: csirke szendvicsek levendula limonádéval.

Hétvégén némi lazaságot vág: “Engedtem magamnak enni, amit a józan ész azt mond, hogy rossz nekem.” – mondja a WebMD-nek.

Néha elveszi kényelmes ételt az egészséges oldalon. Az emberek arról számoltak be, hogy élvezte a gluténmentes pizzát és egy pohár bort a New York-i L’asso-ban.

Máskor is olyan, mint a többiek (édes megkönnyebbülés!), A pizza nélkül és a $ 1 hot dog számára a végső New York-i turisztikai ételekre, azaz a baseballméretű cookie-kat a Levain Bakery.

Ő a mezítláb kontesszel.

A Swift egy komoly Ina Garten rajongó, és a Garten’s mustár pörkölt halak egyik kedvenc receptje. (Ez egy ideális hétköznapi vacsora, amit a recept szerint 25 perc alatt elkészíthet.) A júliusi negyedik hónapban egy sorban a Barefoot Contessa zászlós tortáját is elkészítette, így egyértelmű, hogy a recept egy győztes is.

Lehet sütni, mint senki sem.

Még akkor is, ha véletlenül az Insta-stalk Swift-et észleled, elég gyorsan észre fogod venni, hogy a nő sok sütést végez (legalábbis amikor nem túr). Néhány sült termékének képei annyira népszerűek voltak, hogy megosztotta velük a Tumblr receptjeit, mint ezek a chai cukornádok, fahéj tojásfehérje.

Remélhetőleg valamikor meg fogja osztani neki a csokoládé torták receptjét. A desszert, amely emlékeztet Bruce Bogtrotterre Matilda, a Lily Aldridge szupermodellje születésnapján felbukkant, és Harris egy videót osztott meg Snapchatról, aki hasonló tortát vágott le Swift és az ő egyéves évfordulójára.

Tekintse meg ezt a bejegyzést az Instagramban

Amikor a lányok serenádnak tartják a születésnapját ��

Egy hozzászólás, amelyet Lily Aldridge (@lilyaldridge) osztott meg

Ő az őrült egyfajta sörösítő.

Swift hozza az igazi beszédet, és azt mondja, hogy InStyle soha nem élvezte a süteményeket – amíg meg nem próbálta az édes burgonya-alapú oldalt Del Frisconél. “Ez alapvetően édesburgonya, ez a barna cukros kéreg. Ó Istenem, ez csodálatos” – mondta.

Ő egy Starbucks szerelmes is.

A nap folyamán Swift egy vékony vanília tejét héttől péntekig leengedte, ősszel pedig az õszi szünetet tartotta a hétköznapi hétvége a Pumpkin Spice Latte.

Időről-időre kávét iszik – az Instagram hozzászólásai szerint -, de nincs szó arról, hogy ő még mindig PSL bhakta.

Taylor Swift

Alessio Botticelli

Living la vida Swift – vagy éppen eszik, mint a T-Swizzle – nem fordulhat el többplatinum-felvételes művészként, vagy közelebb kerülhet hozzá egy egzotikus helyiségben való nyaraláshoz, de van valami kedves tudni, hogy beolvassa Joy the Baker ötleteket mit kell legközelebb sütni, és vacsorázni akar Ina-ból, mint a többieknek. Ezt Victoria titkos szupermodelljeivel teheti meg, miközben évente nyolc számot keres, de még mindig. Még mindig.

PIN IT FOR later:

kép

Kövesse Delish-et Instagram.

Loading...