Most már teheted a Pickle Popsicles-t

Savanyú leves, savanyú szóda, savanyú sushi – ha kíváncsi vagy, hogy az internet elérte-e a csúcssütővet, a válasz igencsak erős N-O. Legalábbis addig, amíg a Starbucks egy korlátozott időtartamú Pickle Frappuccino-ot nem enged, és az unicorn mindent elront.

Van Holten, Pickle-In-A-Pouch és Pickleback sóoldat készítői (tudod, ha nem MacGuyver-y elég ahhoz, hogy kivágja és kiszolgálja a felvételeket a tényleges savanyúságokból), akkor is eladja a Pickle Ices – AKA fagyasztott csöveket elektrolit fokozott savanyú ital. Olyanok, mint Otter Pops a sós fanatikusoknak.

Savanyú uborka Ice Pops

Candace Braun Davison

A jégpászmákat a sportolók szem előtt tartásával tervezték, különösen azért, mert a sárgabarackot már régóta használják úgy, hogy a fáradt edzés során hidratált maradjon, amikor őrültségben izzad. Számos középiskolai és főiskolai labdarúgó-játékos rágcsálnivalót választott a napok során a görcsök elkerülésére (bár a közelmúltban végzett vizsgálatok szerint a sós tulajdonképpen sokat segít).

Valójában így Van Holten eredetileg álmodta fel az ötletet: Egy Alabama-i társulat elküldte a cég értékesítési és marketing alelnöke, Eric Girard, a fagyasztott sárgabarackot.

“Egy dollárért egy Alabama gimnáziumi baseballjátékban értékesítettek” – magyarázta. – Ha lemegy Texasba, Alabama-ba, az Arkansasba, Mississippi-ba, ez egy nagyon fontos elem a koncessziós standokon.

A Van Holten csapata elkezdett gondolkodni arról, hogyan tudnák megfogalmazni az ötletet. A Pickle-Ice-szel jöttek fel, elektrolitokat adtak a sóoldathoz, hogy segítsék a görcsöket. Káliummal, kalciummal és magnéziummal is töltődnek, hogy segítsenek a testednek feltölteni a tápanyagokat, amelyeket elveszít az edzés során a melegben. De a nagyszerű fellebbezés maga lehet az íz: ezek a fluoreszkáló sárgászöld ízek olyanok, mint a ropogós kezelések – és egy alacsony kalóriatartalmú módja annak, hogy meleg napot töltsenek.

Lé-Ice

Candace Braun Davison

Megvásárolhatja őket az Amazón keresztül, közvetlenül a Van Holten-en keresztül – 8 vagy 48 csomagban, abban az esetben, ha keményebb a fagyasztott ételekről – vagy országszerte különböző élelmiszerboltokon és áruházakon, körülbelül 50 centre. És júliusban érkeznek, majd körülbelül 700 Walmart üzletben találhatják meg őket az ország egész területén.

“A savanyúságok most egy óriási trendnek tűnnek, ahogy észrevette,” mondta Girard. “Nagyon izgatottak vagyunk, hogy lovagolunk.”

Kövesse Delish-et Instagram.

Loading...