Most már tudod, hogy a Starbucks sütőtök fűszerezik a Keurig-nal

A Starbucks még egy újabb módot talált arra, hogy lehetővé tegye a sütőtök fűszere latte függőségét. A társaság az éves részvényesi találkozón bejelentette, hogy a legnépszerűbb csésze hamarosan K-csészében lesz elérhető, ami azt jelenti, hogy nem kell elhagynia a házát, hogy meleg és barátságos legyen..

A Keurig gépen keresztül már kaphat Starbucks kávét, de a lánc mostantól új, K-csészékből álló korsócsaládot vezet be, amelyek kipróbált és igaz ízeket tartalmaznak, mint a karamell, a mocha és a vanilla latte. De ősszel az az igazi varázslat történik.

A Starbucks szóvivője azt mondja, hogy a Pumpkin Spice kávé Latte K-Cup idén ősszel lesz elérhető korlátozott időre, ahol vásárolnak élelmiszert. A csészékben valódi sütőtök, fahéjas és szerecsendió aromák keverednek, és tejtermékek, valamint természetesen kávé. A javasolt kiskereskedelmi ár 9,99 dollár, 10 dobozért és 12,99 dollárért 16 dobozért. A PSL azonnali VIA formátumban is kapható, palackozott Frappuccinosban és Iced Espresso palackban, ugyanolyan korlátozott idő alatt.

És ez nem minden a latte-rögeszmék számára – egy másik szezonális K-Cup csomag borsmenta mokka, valószínűleg az ünnepekre, Eater szerint. Karácsonyi csoda!

Kövesse Delish az Instagram-on.

Loading...