Most már vásárolni sötét csokoládé butterfingers

A Nestle mostanában új termékekkel foglalkozik a listájával, és ez a legfrissebb kiegészítéssel nagyon sötét. Abban az esetben, ha hiányoltad, akkor most vásárolni sötét csokoládé Butterfingers.

Tekintse meg ezt a bejegyzést az Instagramban

Új Nestlé Butterfinger Dark! Köszönet @ butterfinger megosztásért! Mások találtak a 7-Eleven �� #thejunkfoodaisle www.thejunkfoodaisle.com címen

A TheJunkFoodAisle.com (@thejunkfoodaisle) által megosztott bejegyzés

A Nestle novemberben bejelentette, hogy a Butterfinger Dark 2018 elején elindul a cukorkák folyosójához, valamint a sötét csokoládé Crunch-hoz. És úgy néz ki, mintha a márka követte volna az ígéretét. Az új cukorka egy fotót a hétvégén írt Instagramba a megbízható snack blogger, a Junk Banter, aki a klasszikus édességbolt “finom ételét” említette, mielőtt rámutatott volna egy nagyon kicsi hibára.

“Kicsit kihívásnak találom a sötét csokoládé finomságait egy ilyen hatalmas mogyoróvaj központ ellen” – írta a blogger a kép feliratában. “Valószínűleg egyenértékű az eredménnyel, de más eszközökkel érkezik.”

Tekintse meg ezt a bejegyzést az Instagramban

Hát igen, hát mi van itt? �� A vadonatúj Butterfinger Dark követi a Nestle Crunch Dark-et, ami nagyon … sötét mozgalom a márka számára. Ez természetesen egy finom spin a klasszikus Butterfinger, bár nem hiszem, hogy a sötétbe kapcsolni “lámpák” csodálatos – találok egy kicsit kihívást jelent, hogy értékeljék a finomságok egy sötét csokoládét egy ilyen hatalmas mogyoróvaj központ . Valószínűleg egyenértékű az eredeti ponttal, de más eszközökkel érkezik. Azt hiszem, az egyetlen hely, ahová menni kell, a Butterfinger White? Nah csak játszani. Miután sötétedni kezd … �� Köszönöm a @nestle és @butterfinger a mintáknak! Butterfinger Sötét párt a helyemen.

A JunkBanter.com �������� (@junkbanter) által megosztott bejegyzés

Mint mindig, megmutatjuk neked, hogy mennyire ízletes Nestle új kiegészítése. A Butterfinger Darket vásárolhatja a közelben lévő élelmiszerboltban.

Kövesse Delish az Instagram-on.

Töltse le a Delish alkalmazást.

Loading...