Nem fogja felismerni az Ina Garten-t ebben az édes Atya napi üzenete

Az Apák napja tökéletes alkalom arra, hogy felismerje mindazt, amit a kedves öreg tett, és senki sem kapott figyelmünket ma reggel (előre láthatólag), mint az Ina Garten. A szakács egy szüreti fényképet írt róla és apja, aki táncolta az esküvőjét, és szó szerint döbbenten derült ki, mennyire tökéletes.

Tekintse meg ezt a bejegyzést az Instagramban

Boldog Atya Nap az összes atyának – jelen és múlt! Szerencsés voltam, hogy táncolni tudtam az apámmal az esküvőm és az ember között, lehet táncolni!

Az Ina Garten (@inagarten) által megosztott bejegyzés

Nézd meg a fiatal Inát! El tudja hinni, hogy csak 20 éves ebben a képen ?! Lehet, hogy csak * látja aláírásának mosolyát a fényképen, de egyébként, ha nem ő írta volna ki, nem tudtuk volna meggyőzni, hogy az elpirult menyasszony az egyik kedvenc séfünk. Az ő üzenete ugyanolyan lenyűgöző volt, és boldog Apa napja volt az összes papának, és a lány táncolta mozdulatait. Ina apja, Charles H. Rosenberg sebész volt és 2004-ben meghalt. Ina azt mondta, hogy közelebb van az apjához, mint az anyja, és ezen a fotón alapulva találunk néhány édes táncmozgást, volt a commmon.

Kövesse Delish az Instagram-on.

Loading...