New Jersey próbál létrehozni egy Anthony Bourdain Food Trail

A szeretett séf és mesélő Anthony Bourdain halála óta milliók tisztelegtek. Az egykori éttermeiből származó emléktárgyakból a közösségi médiumokban elhangzott nagyüzemi üzenetek tömeges megemlékezéséért a válasz az a bizonyíték, hogy milyen nagy jel volt az élelmiszer-világban. Most New Jersey otthoni állama a legjobban szeretne tisztelni a szakácsot: tudják, hogyan: egy élelmiszer-nyomvonal, amely minden kedvenc helyét eléri.

Az egykori séf, aki a hónap elején Franciaországban látható öngyilkosság miatt halt meg, különleges vonzereje volt New Jersey-nek, miután felnőtt a Leonia-ban és a Jersey-parton nyúlt.

“Nem kérdéses, hogy Anthony útja a hírnévnek nem volt könnyű” – jelentette ki Paul Moriarty, New Jersey-i közgyűlés, nyilatkozta The Inquirer. “A nemzetközi hírnév után soha nem felejtette el Jersey gyökereit. Minden egyes epizód, Bourdain saját nézőihez, varázsához és az emberiség érzéséhez vezetett. New Jersey-i élelmiszer-ikon lett. “

És így, Moriarty, aki szenvedélyesen fogadja a szakácsot, jogszabályban javasolta, hogy az Utazási és Idegenforgalmi Hivatal létrehozza a hivatalos “Anthony Bourdain Food Trail” -t. Az ösvényen tíz étterem lenne a szakács látogatása a CNN 2015-es epizódjában Ismeretlen részek.

kép

Anthony Bourdain 2015-ben meglátogatja a Kubel éttermét Barnegat Lightben.
A CNN COURTESY

A Kubel’s a Barnegat Light-ben, a Hiram’s Roadstand a Fort Lee-ben, a Knife & Fork, a Dock’s Oyster House, a Tony’s Baltimore Grill és a James’s Salt Water Taffy Atlantic Cityben, a Tony és Ruth Steaks és a Donkey’s in Camden, Lucille Country Cooking Barnegatban, és Frank’s Deli az Asbury Parkban.

Még soha nem akartunk többet a Kerti Államra menni.

Kövesse Delish az Instagram-on.

Loading...