Nickelodeon Híres Slime Receptje – És ez (Kérdéses) Ehető

Nickelodeon kedvenc játékmegjelenítője, Marc Summers – ismeri őt Dupla Dare és Mit csinálnál? (és az Élelmiszerhálózat csomagolatlan) – csak egy olyan kérdésre válaszolt, amely minden Nickelodeon-figyelő gyermeket a 90-es évektől fogva zavarta jelentése ez a nyálka?

A bokor legyőzése után évtizedekig végre végleges választ kap a titokhoz legközelebb eső egyik forrás. A Tech Insiderrel készített interjúban a Summers kitalálta a valódi receptet Nick egyik legmarkánsabb terméke számára.

Mindez 1979-ben indult egy kanadai show nevezett Ezt nem teheti meg a televízióban, Summers magyarázta. Ha a versenyző a “Nem tudom” szavakat mondja: “a goopy-anyag csúcsán esik az eső.

kép

Getty

És míg az iszap valami radioaktívnak tűnik, egyszerűen vanília puding, zabpehely, almaszelet és zöld élelmiszer színezék keveréke – tehát biztonságosan enni. Valójában nagyon közel van a Dupla Dare ihlette slime torta recept amit tavaly hoztunk létre.

Annak ellenére, hogy az idősebb generációk képesek felismerni a nyerseket vagy a mártást Dupla Dare, a gyerekek manapság társítják az anyagot a mostani show-okkal, mint például a Nickelodeon Kid’s Choice Awards, ahol kedvenc sztárjaik mind öltözködnek, csak a ragadós anyagban.

kép
Giphy

Kövesse Delish az Instagram-on.

Loading...