PSA: hamarosan megkapod a 7-Eleven az ajtódhoz

A 2017-es év sok okból kemény év volt. Az egyik ponton vagy a másikban a legtöbbünk nem akart többet, mint egy Ben & Jerry pincével átitatni egy pokróc alatt, és a világot kiegyensúlyozni. Bár remélni kell, hogy 2018 lesz kevésbé árnyékos árnyalat, ha nem, a 7-Eleven új kézbesítési szolgáltatás segíthet neked átmenni.

Van egy app nagyjából mindezen napokra, és tonna élelmiszer-szállítási szolgáltatásokat, de a 7-Eleven app egyedülálló választékot kínál a kényelmes ételek, italok és a mindennapok számára. “7-ElevenNOW” lehetővé teszi, hogy a Slurpees-et, a rozsdás ételeket, a forró élelmiszereket, az orvost, a telefon töltőket és az alkoholt közvetlenül az ajtódhoz rendelje.

Fagylaltok, személyes pizzák és véletlenszerű tárgyak, mint a Chapstick, a fülhallgató és az 5 órás energiafelvételek is rendelkezésre állnak. Alapvetően, ha a kollégiumi mini-marton volt, valószínűleg az alkalmazáson van.

kép

kép

Bor, pezsgő és sör is rendelkezésre áll. Amikor kipróbálod, az alkalmazás megkapja az engedély vagy az útlevél elején lévő képet, majd ellenőrizze az életkorát. Az ellenőrzés azonban kevesebb mint 30 másodpercig tart.

kép

Bár úgy tűnik, hogy nincs minimális (az alkalmazás hagyja ellenőrizni egy Slurpee a kosárban), van egy 4,50 $ szállítási díj hozzá a teljes. Ha azonban egy csoporttal rendelünk, akkor ez semmi. Szintén 5 dollárért a másnapos ételekért szállították az ajtóhoz? Megéri.

Jelenleg az alkalmazást a belváros és a Dallas belvárosában lévő 10 7-Eleven helyszínen tesztelik, és letölthető az Apple Store-ból vagy a Google Playről. Az ügyfelek rágcsálnivalókat, forró ételeket és italokat kaphatnak a “7ElevenNOW lábnyom” bármely pontján, vagy előre megrendeljék, hogy az elemek készen álljanak és felvehetők a raktárban. A 7-Eleven 2018-ban tervezi a szolgáltatást több amerikai helyre telepíteni.

Kövesse Delish-et Instagram.

Töltse le a Delish-et app.

Loading...