Robert Irvine titkai az emberek segítésére 100 + fontot veszítenek

Amióta Robert Irvine elindította az Élelmiszerhálózat bemutatkozását Vacsora: Lehetetlen, az emberek különösképpen egy dologra vadásztak. A klasszikus séfkutató csillagok olyanok, mint Bobby Flay és Giada de Laurentiis azt mondják, hogy nem is állnak túlságosan – “hogyan lehet az egész nap körül élvezni az ételt anélkül, hogy súlyt szereznének?” – és ezen a ponton mindannyian gyors választ kapnak a kész.

De Irvine átgondolta a kérdést a karrierjének egyik legfontosabb aspektusává. Mindig szenvedélyes volt az egészséggel és a fitnessszel szemben, még egy rendszeres oszlopot is beillesztett Izom és fitnesz évekig, és kiad egy étrendet és gyakorlati könyvet, Fit Üzemanyag, 2015-ben. Most, a nappali talk show elindításával, A Robert Irvine Show, közvetlenül kezeli, és segít a vendégeknek a különböző problémák megoldásában, többek között a fogyás elleni küzdelemben.

Egy 432 fontos ember például találkozott Irvine-nal egy hónapja, és most már úton van, hogy január végéig majdnem felére csökken a testsúlya, Irvine szerint.

Az, amit találtunk, a legnagyobb különbséget jelenti, hogy a cél az, hogy cseppentsen, érezze egészségesebbnek, mint valaha, vagy a kettő kombinációjából.

Tekintse meg ezt a bejegyzést az Instagramban

Beszélni az új Signature SideKicks vonalról, amelyet ma kizárólag a @ walmart-nál értékesítettek, kapja meg őket, és ossza meg a képet a #SidekickSelfie

Egy hozzászólás, amelyet Robert Irvine (@chefirvine) osztott meg

1. Ditch a D-Word örökre.

“Nem hiszek a diétákban, soha nem, soha nem fogom” – mondja Irvine. “Úgy vélem, ha mérsékelten fogyasztunk, és a különböző napi részeken különféle ételeket fogyasztunk, a táplálkozásunkat és a testtömegünket ellenőrzik. Kisebb ételek, gyakrabban – ez a módja annak, hogy katonáinkat képezzük, ez az út edzünk atlétáinkat. ”

Irvine dolgozik az emberekkel, hogy “felülvizsgált étkezési terveket” hozzon létre, amelyek hasonlítanak paradicsomra, a tom-ah-hoz, kivéve egyetlen ragadós pontot: Nincs élelmiszert vagy élelmiszert.

“Nem hiszem, hogy távol tartom a dolgokat az emberektől, mert akkor frusztráltak és nem akarnak folytatni” – mondja.

2. Szerezd meg a részedet a csekkben.

“A portions control egyik legnagyobb problémánk,” mondja Irvine. “Nagy fickó vagyok, de nem enni annyira, mint a feleségem, aki profi sportoló.” Ő inkább friss zöldségeket tölt be, és a húsdarabokat egy kártyacsomag nagyságára korlátozza, és a szénhidrogéneket a számítógépes egér méretére korlátozza. “Ezzel a referenciával találkozom, de ez a méret, amit keresni kell” – nevet.

Tekintse meg ezt a bejegyzést az Instagramban

Wagu hordó vágott New York bélszín, hántolt padlizsán büfé és provolone, prosciutto és barolo borkóstoló

Egy hozzászólás, amelyet Robert Irvine (@chefirvine) osztott meg

3. Egyél. Minden. Nap.

Az Irvine 2 1/2 és 3 óra közötti étkezést ajánl. “Ez az, ami a legnagyobb változást eredményezte a diéta során: többet eszik, de kisebb adagokat” – mondja, figyelmeztetve, hogy amikor először elkezded ebédelni, úgy tűnik, mintha túl sok étel lenne – akkor az anyagcseréje módosul és akkor néhány óra alatt elkezdenek vágyni egy kis étkezésre. (A legfontosabb azonban, hogy az étkezéseid nem édességek, vagy bármi legyen a legközelebbi automata.)

4. Hagyd ezt a Klasszikus Élelmiszer Szabályt.

Néhány híresség megesküszik, ha egy bizonyos idő után nem evett ételt. Irvine nem veszi meg. “Sokan azt mondják, hogy” nem eszik lefekvés előtt “, de mi történik a testededdel, akkor böjtöléssé válik” – magyarázza. – Ha 6 órakor eszel, akkor másnap reggel 6-án vagy 7-ig nem fogsz felkelni, a tested a kövérségen tartotta magát – azon a vacsoránál, amelyet előző este töltöttél, így megnövekedne.

Ha Irvine éhes, lesz almával, túróval vagy fél tonna szendvicsekkel az ágy előtt. “Ez megakadályozza az anyagcserét” – mondja.

5. Végezze el a 20 perces kötelezettségvállalást.

Irvine hetente hat napot dolgoz ki, jellemzően 30 perc kardióval, mielőtt egy adott izomcsoportot célozna, de ragaszkodik ahhoz, hogy ne kelljen nagy elkötelezettséget vállalnia. “Napi 20 percet vesz igénybe” – mondja. “Lehet, hogy csak felfelé és lefelé lépkedhet a lépcsőn, amíg a pulzusod emelkedik az idő alatt, akkor zsírt éget.”

Ha kicsire akarod kezdeni, azt is sugallja, hogy vízbe merül, akár medencében, akár a strandon. “Az ellenállás segít” – mondja Irvine.

Tekintse meg ezt a bejegyzést az Instagramban

Kinek van más munkája ebben a pénteken ?! ������������

Egy hozzászólás, amelyet Robert Irvine (@chefirvine) osztott meg

6. Menj könnyű magadon.

Amikor Irvine beszél az embereknek az egészséges táplálkozásról, az egyik akadály időről időre újra felmerül: nincs ideje felkészülni a kiegyensúlyozott étkezésekre. Arra ösztönözte őt, hogy hozzon létre egy sor Sidekicks oldalra aprított, előzetesen vágott zöldségkeveréket, amelyek előkevert ízesítőkkel és olajjal jönnek, ezért mindössze annyit kell tennie, hogy az utasítások szerint sütjük, és főzzük. Vegye figyelembe, hogy a számok megzavarják.

“Ez hülye bizonyíték, szó szerint nem tudod elrontani” – mondja Irvine. “Megpróbáltunk arra is összpontosítani, hogyan használjuk a zöldség legelegánsabb részeit is.”

A fokhagymás balsamikus brokkoli csomagolásban például a brokkolitot lándzsákká vágják, nem csak virágokból. “Meghántoltuk a szárakat, így még élvezhetjük őket, mert itt minden szál”, magyarázza Irvine.

Tekintse meg ezt a bejegyzést az Instagramban

Tegnap nagy győzelem a #eagles számára Ez volt a meccsem és a haverommal @ ikereese58 at @ sportsradio94wip ezen a nyáron!

Egy hozzászólás, amelyet Robert Irvine (@chefirvine) osztott meg

A kényelmi tényezőn túl az Irvine azt javasolja, hogy nézzen ki bármilyen más kifogást, amelyet általában használ, és amely megakadályozza a megszerzést vagy a tartózkodást. A 432 fontos embernek két nagy változása volt: először, közelebb lépni az edzőterembe, így könnyebb lenne neki dolgozni. (Szélsőséges példa, biztos lehet benne.) Másodszor, visszavágva a cukrot.

“Egy nap alatt ivott 2 ½ font cukrot” – mondja Irvine. “Még mindig akarta a pizzát, ezért helyettük szódavizet adtunk.”

Kövesse Delish-et Instagram.

Loading...