Starbucks csak megnyitott egy egész különböző típusú Store

A Diehard Starbucks-rajongók tudják, hogy a cég célja “harmadik hely”, a munka és az otthon közötti hely, ahol az emberek pihennek és szocializálódnak egy csésze kávéval. A legújabb tárolási formájuk, a Starbucks Reserve, sokkal több helyet biztosít az ügyfeleknek.

A 2016-ban bejelentett első Starbucks Reserve ezen a héten nyílt meg a Starbucks székhelyének fő emeletén Seattle-ben, és ez egy keverék egy hagyományos Starbucks áruház és az óriási Starbucks Reserve Roastery tapasztalat között, amely jelenleg Seattle-ben és Sanghajban nyílik meg. A cél az ilyen Reserve áruházak számára, hogy a kávéitalosok piackutatási élményt nyújtsanak, valamint sokkal szélesebb választékot kínálnak az étel- és italválasztéknak.

kép

Starbucks

A Starbucks Reserve Roasteryban rendelkezésre álló összes ital felajánlódik az új boltban, valamint néhány, az üzlethez egyedülálló ital, mint például a Nitro Draft Latte, a Spiced Ginger Cold Brew és a Bianco Mocha espresso. A Starbucks Reserve frissen készített ételeket kínál a Princi menüből, többek között a cornetti (olasz croissant), a briós, a focaccia szendvicsek és a pizzák. Néhány szokásos kedvenc, például sütemények és muffinok is elérhetőek lesznek.

A koffein mellett a látogatók kortyolgathatnak a mixoló bárban készített koktélokból is, ahol az olasz italokat, mint az Aperol Spritz és a NegroniSbagliatos szolgálják fel.

kép

Starbucks

A helyet úgy állítják be, hogy sok hely álljon rendelkezésre, mind a nagy közösségi stílusú asztaloknál, mind pedig az üzlet két kandallójában található társalgóban. Ha nehézségekbe ütközött volna a helyi Starbucks-i székelésben, úgy tűnik, hogy itt sokkal kevesebb potenciális probléma van. Az ügyfelek megtekinthetik a pizzát, a kenyeret és a péksüteményeket is Prince Princes nyitott konyhájában.

kép

Starbucks

kép

Starbucks

Míg a Seattle-i hely az első Starbucks-rezervátum, biztosan nem lesz az utolsó. A cég azt tervezi, hogy az elkövetkező években 1000 Starbucks rezervátumot nyit meg, valamint 20-30 rostélyt és több önálló Princi pékséget.

Kövesse Delish-et Instagram.

Töltse le a Delish-et app.

Loading...