Taco Bell debütál 5 dollár Taco ajándék dobozok Nemzeti Taco Day

A Forever 21-es legutóbbi öltözködési együttműködésével a Taco Bell nem tesz semmit félúton, és a National Taco Day sem kivétel.

Működően ünnepeljük október 4-én, T. Bell kiterjeszti az ünnepséget egy ünnepi animációs specialitással, a “Glen és a Magic Taco”, amely bemutatta szeptember 25-én. A tényleges napon Taco Bell értékesíti a National Taco Day Ajándékcsomagot, különleges esemény a tesztkonyhájukban.

Ami az ajándékdobozat illeti, négy tacosért kaphat csak 5 dollárt; a doboz tartalmaz egy Nacho sajtot, Cool Ranch-ot, Fiery Doritos Locos Taco-t és egy klasszikus Crunch Taco-t. A tacos ünnepi csomagolópapírba kerül, és egy díszdobozban kerülnek felszolgálásra, a tetején egy harang design, természetesen.

Az ünnepek kiépítéséhez a Taco Bell ötperces ételt szervez az Irvine-i kaliforniai tesztkonyhájában, ahol a rajongók kedvelt menüpontjai, mint például a Quesalupa létrejöttek. A Taco szerelmeseinek, akiknek szerencséjük van, hogy elkapják az OpenTable helyet, részt vesznek a vacsorán október 4. A helyek gyorsan megyek, de itt csatlakozhat a várakozási listához.

kép

Taco Bell

KAPCSOLÓDÓ VIDEO:

Kövesse Delish-et Instagram.

Töltse le a Delish-et app.

Loading...