Taco Bell egy új reggeli Salsa és van kérdése

Mindannyian a mexikói ételről van szó reggelről – lásd a mi huevos rancheros, reggeli quesadilla, reggeli taquitos – de nem tudtuk, hogy külön salsa-val kellett enniük ezen a reggeli kapcsokon. A Taco Bell nyilvánvalóan nem értett egyet, hiszen nemrég mutatták be a reggeli Salsa-t, hogy menjen a reggeli étkezési kínálataival.

A sajtóközlemény szerint a lánc elsősorban reggelire teremtette meg ezt a salsát, és “csak elég hőt rak a kiegészítõ reggeli ízek kiegészítéseként, anélkül, hogy túlságosan meleg lenne”. Így nem fogja elfojtani az ízlelődéseket, de nem olyan gyenge, hogy vajon véletlenül dobott-e le a ketchupot a Grande Scrambler-on. És bár mindannyian támogatjuk azokat az AM Crunchwraps (vagy a copycat ételünket) valamilyen fűszeres mártással, igazán szükséges? Komoly kétségeink vannak azzal kapcsolatban, hogy ez az új salsa eléggé különbözik ahhoz, hogy fennálljon.

Reggeli Salsa 2

Taco Bell

Mit gondolsz? Kipróbáltad ezt az új reggeli Salsa-t? Cserélheti a Tűzet a szívére és a szájára? Tudassa velünk a Facebook-on vagy a Twitter @delishdotcom-on.

Kövesse Delish az Instagram-on.

Loading...