Taco Bell ideiglenesen megszabadul a Nacho Fries-től

A Bell adja, és a Bell elveszi. Csak néhány hónappal a legsikeresebb edény elindítása után, a Taco Bell bejelentette, hogy a márka Nacho Fries csak körülbelül egy hétig lesz elérhető az üzletekben.

Az 1 dolláros snack – amely fűszerezett krumpliból és egy kádból készült nacho sajtmártással – olyan vadul népszerű volt, hogy a Bell meghosszabbította korlátozott időtartamát a kereslet kielégítésére. (Valójában a sült krumpli elindítása óta eltelt két hónap alatt több mint 53 millió megrendelést értékesítettek.)

Taco Bell Nacho Fries

Taco Bell

Most, a Taco Bell helyesli a rendeletet, hogy az oldal nem egy állandó menü hozzáadása. A McRibhez, a PSL-hez és más korlátozott időre szóló rajongói kedvenceihez hasonlóan a krumplitermékek visszatérnek a lánc menürendszereibe … végül. Egy pontos dátumot nem fedték fel, de a Taco Bell egyik képviselője azt mondta, hogy képes lesz arra, hogy ezt a nyáron valamit a Crunchwraps és burritos.

Tehát ha mind a három emberből olyanok vagyunk, akik ebben az évben hozzátették a Nacho Fries rendet, az a lényeg, hogy egy hete maradt, hogy megcsodáld magad a snacken, mielőtt kénytelenek vagyunk eszik Nachos BellGrandes-t tortilla zsetonnal, mint egy paraszt. Vagy felkapasz egy két meghajtómotort, hogy megkapod a Tex Mex-et a szénhidrát oldalán.

Kövesse Delish-et Instagram.

Loading...