Tostitos új zsetonokat és dip-okat ad ki, valamint egy vidám Telenovela-t, hogy velük együtt menjenek

A zsetonok és a dip csak azok a dolgok, amelyek minden összejövetelre fűszenek, de mindannyian tudjuk, hogy egy kis dráma az, ami valóságos fiesta-e. Frito-Lay négy érzéssel hozza a hőt mindkét értelemben, és egy hihetetlenül nevetséges kampányt hoz forgalomba.

Ez tavasszal a Tostitos bemutatja a Cantina Chipotle Thins Tortilla Chips-et, a finom fűszeres csokoládék fűszerezésével, a Tostitos Rolls! -Al, a klasszikus zsetonok feltekert változatával. Plusz bevezetik a Tostitos Dip-etírozókat A Spicy Queso, amelyet piros paprika és repedt piros paprikával készítenek, mikrohullámú asztalhoz jut, így gyorsan felmelegszik a sajtos dip, és a Tostitos Habanero Salsa, amely komoly rúgást kap a jalapeño-tól és habanero paprika.

Tostitos Snacks

Tostitos

Nem elég fűszeres az Ön számára? Nézze meg a négy epizódot
telenovela, Botanas del Cielo (Snacks from Heaven) az új termékekkel, valamint olyan dinamikus karakterekkel, mint plotting matriarch, dübörgő szobalány, rengeteg meztelen férfi és még egy Chihuahua nevű Gigante. Készülj fel magadra a szerelem, az árulás és a salsa szegmentáló meséi … valamint sok felirattal.

Meg tudod oldani a Yolanda apácának titkát??

Próbálj meg nem duzzogni, ha Enrique duplázik.

Az a meztelen férfi gyanakodva néz ki, mint Enrique … lehet, hogy rég elveszett testvére?

Gabriela esküvőjén valami drámának kell lennie.

Április 22-től kezdődően láthatod, hogy mire fogsz kinézni
egy karakter a műsoron, ha egy GIF-t készít a Tostitos weboldalán. Tálaljuk az új Tostitos ételeket házi guacamollal, és nézzük a nevetséges epizódokat a barátaiddal Cinco de Mayo pártunkon – szükség lehet néhány margaritára,.

[h / t AdWeek

Kövesse Delish-et Instagram.

Loading...