Trader Joe’s Ice Cream felidézte, hogy esetleg tartalmaz mogyorót

Ha földimogyoró-allergia van, ellenőrizze a címkét. Trader Joe bejelentette, hogy népszerű fagylaltot idézi fel, mert földimogyoró is lehet.

A vállalat bejelentette, hogy Mikawaya, amely a mochi jégkrémjeit szállítja, csak korlátozott számú termékeibe került olyan üzletekbe, amelyek véletlenül mogyorót tartalmaztak. Az Élelmiszer és Gyógyszerügyi Hatóság szerint a Mikawaya visszahívását az ügyféllel közölték, hogy a Chocolate Chocolate Mochi fagylalt már mogyoróvaj vaj van benne, annak ellenére, hogy az összetevő nem volt a címkén. Senki nem jelentett mellékhatásokat a termék elfogyasztásáról, de a visszahívás óvatosan történik.

A visszahívás csak kisszámú terméket tartalmaz. A visszahívás által érintett jégkrémeket papír dobozokban értékesítették a 070934990609 UPC kóddal és a LOT 090-17 tételszámmal. A dobozokat minden kereskedőnek eljuttatták az egész országban, de most már nincsenek értékesítve.

A lot number affected by Trader Joe's recall.
A tétel száma, amelyet a Trader Joe visszahív.
Trader Joe

Ha van olyan termékünk, amelyre hatással van, és allergiára vagy érzékenységre van szüksége a földimogyoróhoz, a Mikawaya arra kéri Önt, hogy ne fogyasztsa a fagylaltot. Visszatérhet bármely kereskedő Joe-nak teljes visszatérítésre, és ha kérdése van, hívja Mikawaya-t (323) 587-5504.

Kövesse Delish az Instagram-on.

Loading...