[UPDATE] A Taco Bell Insane Naked Taco Taco minden helyszínre érkezik

UPDATE: 2017. augusztus 15-én 10: 58-kor EST

Miután sikeres tesztet rendeztek Michiganben tavasszal, Taco Bell hivatalosan is elhozza a Naked Breakfast Taco-t az összes Taco Bell helyszínre augusztus 31-től.

A meztelen taco a héjhoz sült tojást használ, sajtot, kolbászt vagy szalonnát, ropogós kockára vágott burgonyát. Fél hüvellyel szolgálják fel, így a keze nem lesz túl zsíros, miután lecsúszott egyet ezek közül, de ha valóban ellenkezik a meztelen koncepcióval, akkor egy gordita flatbreadben rendelheted.

A Taco Bell egyedülállóan 1,99 dollárért szolgálja, vagy kombinációként 3,99 dollárért, amely kávéval vagy közepes italokkal és egy hash barna vagy két Cinnabon Delights.

A Taco Bell bemutatja az új reggelizőasztalt, melyet négy városban kínál az ügyfeleknek, hogy lefoglalhassanak egy asztalt a Taco Bell belsejében, és kipróbálhassák a tacos korai szakaszát. A “Bell & Breakfast” rendezvények augusztus 17-én New Yorkban kerülnek megrendezésre, Laguna Beach augusztus 25-én, Austin augusztus 26-án és Chicago augusztus 27-én. Reservations can be made on OpenTable.

Míg ott vagy, kérdezze meg a reggeliző salsa oldalát.

kép

Taco Bell

ORIGINAL POST: 2017. április 06., 17:46 óra est

A Taco Bell folyamatosan felbukkan új, felülről felsõ menüpontokkal (rád nézve, Naked Chicken Chalupa). De ezúttal a láncnak nincs egy, nem két, de három új étel, amit megpróbálhat.

Kezdésként egy teljesen új reggeli tétel található meg, amely újra átgondolja a taco shell definícióját. Az úgynevezett Naked Breakfast Taco, és tele van kockára vágott burgonyával, kolbásszal vagy morzsával, szalonnával, nacho sajtdal és aprított cheddarral. De a dolog csillaga határozottan a taco héjként szolgáló sült tojás.

kép

Taco Bell

A fogyasztói beszámolók szerint a tojást sütjük és laposra vágjuk, majd egy taco héj alakjában alakítjuk át. Ha azonban szeretné, hogy a Naked Breakfast Taco “öltözzön”, akkor rendelje meg a taco-t, amit egy sült kenyérben töltenek be. A TB megkezdi az új alkotást az április 18-án kezdődő Flint, MI területen.

kép

Taco Bell

Aztán ott van a Loaded Taco Burrito. Ahogy a neve is sugallja, ez a baba elhomályosítja a vonalat a taco és a burrito között. A fűszeres marhahús, saláta, paradicsom, aprított sajt, ropogós vörös tortilla csíkok, tejföllel és avokádó ranch két részével töltve a kézi snack egy meleg lisztes tortillába van csomagolva. A burritó 1,49 dollárért jár, és a Taco Bell helyszíneken jelenik meg, csütörtökön április 6-tól, a Brand Eating jelentésekkel.

kép

Taco Bell

A legcsodálatosabb a Mexikói Crispy Chicken Pizza. Ez a egyedülállóan Taco Bell mash-up mexikói pizzahéj, nacho sajtmártás, ropogós csirke, mexikói pizza mártás, három sajtkeverék és pico de gallo. A tesztelést az Ohio-i Columbus-i ügyfelekkel tesztelik, április 6-tól kezdődően.

kép
Taco Bell

Kövesse Delish az Instagram-on.

Loading...