[UPDATE] Alton Brown kifújja az új “jó evés”

UPDATE: 2017. szeptember 05., 13:36 órakor.

Az első titokzatos közlése óta, közel egy évvel ezelőtt, Alton Brown bizonytalan volt a bejelentések visszatérésével kapcsolatban Jó evés, a szeretett show, amely elindult a levegő 2012-ben. Ezen a hétvégén, miközben beszélt pop kultúra egyezmény nevű Dragon Con, Brown végre kiderült konkrét részleteket, hogy mi a show fog kinézni.

Brown szerint a műsor – hivatalosan is Az Eats visszatérése – félórás formátum lesz. Természetesen az Élelmiszerhálózaton fog levegőztetni, de bónusz képeket fognak készíteni, csak a weben is.

“Leszünk további jeleneteket is, amelyeket be kell fújni az egyes műsorokba streamingekhez” – mondta Brown a közönségnek. “Tehát ha online nézed, jobb show lesz.”

Brown nyilvánvalóan nagyon izgatott volt, hogy megosszák a híreket, és elmondják a rajongóknak: “Visszakapjuk, újraindítjuk, újra összeállítjuk a zenekart!”

Az egyetlen hátránya, Brown viccelődött, hogy a show visszatérése azt jelenti Diners, Drive-Ins és merülés le kell vágnia a tervezett programozást a napi 8 órától a másfél évig … szegény Guy.

Még nem jelentettek be hivatalos dátumot, de a műsor várhatóan először 2018-ban jelenik meg. Nézze meg az alábbi videót, melyet a Dragon Con-ban készítettek el, hogy meghallgassa Brown megjegyzéseit az új show-on.

h / t Mozi keverék

UPDATE: 2017. július 12-én, 13:00 órakor.

Élelmiszerhálózat kedvenc élelmiszer-tudós és televíziós show-házigazda Alton Brown úgy néz ki, mintha végül kész lenne a régi zokni bábjaira porozni, és megtanít minket egy kicsit többet kedvenc ételünkről a Jó evés.

A sápadt pincében, és a pókhálóban leplezett, a legkedveltebb kellékei és eszközei közül néhány a legrosszabb feliratú “Az idő …” című cikkével együtt. leginkább a lánggal borított keverő tál és a rotisserie csirke, amelyen egy bowler sapka festett.

Még mindig nincs szó arról, mikor számíthatunk rá Jó evés hogy visszatérjen az internetre, de ez a kavargó pillantás reménykedik abban, hogy ősszel visszajön.

UPDATE: 2016. november 2-án, 12: 10-kor.

Ha, mint mi, akkor a népszerű Élelmiszerhálózat bemutatója voltál Jó evés, akkor teljesen meg fogsz fordulni.

Egy új, a Facebookon közzétett videóban Alton Brown egy pár hete az Instagram-on írt “prófétai videót” (lásd alább), és bejelentette, hogy “igen, az internetes projekt, amelyet jövőre kiadok, egy ún Jó evés amit az Élelmiszerhálózatnál körülbelül 14 éve készítettem. ”

Talán a legfontosabb, amit Brown tesz, hogy szabadságot akar. Ahelyett, hogy a televíziós hálózat jövőképéhez és preferenciáihoz hajlítaná, inkább magára venné a gyeplőt – és különösképpen szeretne több rajongó javaslatát felhasználni olyan témákban, amelyek az új műsorra vonatkoznak.

Alig várom, hogy lássuk, mi lesz Brown mostantól, hogy teljes és teljes kontrollja lesz a tudomány által vezérelt, teljesen nerdy és teljesen izgalmas megközelítésben a főzésben. Jó evés visszatért, bébi!

kép

ORIGINAL POST: 2016. október 19-én, 14:44 p.m.

Ha van egy dolog, amit az internet szeret, akkor spekulál. Tehát amikor egy új pletyka eltalálja a weben, akkor minden olyan elméletre támaszkodhat – mind a helyes, mind a (általában) rossz – mindent elmélkednek. Ezen a ponton megtanultuk, hogy minden meg nem erősített factoidát sós lében vegyünk, de ez az új lehet valami érdeme. Lehet, hogy az egyik kedvenc főzőműsorod visszatér, és bár ez még mindig meg nem erősítve, az elmélet mögött álló érvelés meglehetősen elfogadható.

Élelmiszer-hálózat csillag Alton Brown népszerű show Jó evés 2012-ben ment vissza a levegőből, és azóta a főzőverseny showjára összpontosít, Cutthroat Konyha. De ha ez az új videó bármiben megy, mindez nagyon hamar megváltozhat.

Tekintse meg ezt a bejegyzést az Instagramban

Elgondolkodva bejelentésem szerint az elnökjelöltként # AB16

Egy hozzászólás, amelyet Alton Brown (@ altonbrown) osztott meg

Brown kedden írt egy videót az Instagram számlájára, és bejelentette, hogy elszakad Cutthroat Konyha, és a pletyka malom már rágcsálta, hogy ez egy újjászületést jelenthet Jó evés, amely több mint egy évtizede sugárzott.

Miért hagyja el Brown a levegőt? Gyilkos? “Ahhoz, hogy erőfeszítéseimet egy új internetre koncentráljam, uh, azt a vállalkozást kapom … hívom … főzőműsor.”

Tekintve, hogy a videóját egy mikrohullámú sütőből készítették, egy hasonló kamerás szöget használtak Jó evés –és mindenféle játékot játszott vele (a “Miért mondok neked egy készülék belsejéből?” című videót), úgy tűnik, hogy valójában a bemutatót hozza vissza.

Tekintse meg ezt a bejegyzést az Instagramban

Kérem, legyen egy pillanat, figyelj rá?

Egy hozzászólás, amelyet Alton Brown (@ altonbrown) osztott meg

Kövesse Delish-et Instagram.

Töltse le a Delish-et app.

Loading...