UPDATE: Carl’s Jr. és Hardee Jolly Rancher Milkshake mostantól elérhető az egész országban

UPDATE: 2018. április 25-én, 13:05 órakor.

A gyorsétkeztetési láncokról ismert, hogy új tételeket tesztelnek a kiválasztott piacokon, így az ország nagy része átsuhantja az esetlegeseket. Amikor szerencsénk van, a leginkább kedvelt termékek végül országszerte megyek, mint például a Carl Jr. és a Hardee Jolly Rancher Shake.

A cukorkát borított vanília rázza először tesztelt Los Angelesben és Birminghamben az AL tavaly ősszel, és a rajongók elégedettnek találtak ahhoz, hogy meggyőzzék Carl Jr.-et és a Hardee-t, hogy országszerte kijussák. Április 25-től a Jolly Rancher Milkshake-t mindkét országban gyorsétterem-láncokon értékesítik, így mindenkinek bejuthat a mulatságra.

A rázás mellett mindkét étterem egy Memphis BBQ Thickburger-t (Kylie Jenner következő ajakkészletének nevét) dobja ki, amely két különféle húsból áll. Az új hamburger fekete, Angus marhahús pattanással kezdődik, és füstölt sertéshúst, Memphis grillezett mártást, sült hagymát és sajtot.

kép

Carl Jr. úr jóvoltából.

ORIGINAL POST: 2017. október 31-én, 05:29 p.m.

Pár évvel azóta a Freakshakes megpróbált egyszerűen megrázni az elavulttáblákat, de a gyorséttermi foltok sikeresen megfeleltek a tudásuknak: klasszikus ízek nagyszerű mix-inekkel. És ha a hagyományos unalmas – gondoljuk: a mogyoróvaj csészék és az Oreos láncok jó munkát végeztek a dolgok megváltoztatásával, a Lucky Charms, a Cinnamon Toast Crunch és a Jolly Ranchers.

kép
Carl Jr.

November 1-től Carl Jr. és Hardee’s tesztelnek egy Jolly Rancher milkshake-et – a vanília fagylaltot, amely a kemény cukorka darabjaival keveredett, tejszínhabbal és még több cukorral – korlátozott ideig. Csak Los Angelesben és Birminghamben, az AL lakosok megkapják a lehetőséget, hogy megkóstolják ezt az első bevezetést, Carl’s Jr.-ben Kaliforniában és Hardee’s-ban Alabama-ban. A Jolly Ranchers italokba való elcsúszása nem teljesen forradalmi, csak többször felnőtteknek szóló koktélokban (köhögés, vodka, köhögés) látjuk őket, mint a gyerekbarát sippers.

Carl Jr. a közelmúltban is valami újat adott az ételeiről. A négy $ 5 All Star Meals az ebédlő álmokból készült: az egyik egy dupla sajtburgerrel, egy fűszeres csirke szendvicssel, krumplival, egy sütit és egy szódát tartalmaz. A másik pedig majdnem ugyanolyan elterjedéssel jön, kivéve egy jumbo hot dog-ot a csirke szendvics helyett.

Kövesse Delish-et Instagram.

Loading...