[UPDATED] Az All-Pink Starburst most már az üzletekben

ÁLTALÁNOS: 2017. április 27-én este 10: 46-kor EST

Fogjon meg egy papírzacskót és indítsa el a mély lélegzetet (vagy még jobb, megragadja a kulcsokat, és ugrik az autóban): Az összes rózsaszín Starburst táskák most már a boltokban vannak.

Rózsaszín Starburst

Jonathan Boulton

Természetesen, ha nem a cukorkákra való vadászásra vagy minden célra, Walmartra és Walgreensre utalsz, akkor mindig felvehetsz egy táskát az Amazon.

ORIGINAL POST: 2017. március 7-én 11: 16-kor EST

Ami a Starburstet illeti, mindenki egyetért abban, hogy a legjobb íz a rózsaszín. Amíg a vörös és a narancssárga igyekszik nagyon kedvelni a kedvenceit, semmi sem hasonlítható az édes földieperhez. (És ez nem csak azért, mert átváltoztatható Cosmosra.) És most, évek óta rajongó rajongók után, akik szeretik gyümölcsüket, a cukorka cég végül felszabadítja a legkedveltebb ízű szendvicset.

Matt Montei, a Starburst anyavállalatának, Wrigley-nek az édességek vezető igazgatója szerint az ötlet cukorkázó rajongókból származik. “A közösségi médiában többet látunk, mint a rózsaszín Starburst, mint bármely más íz: még egy mém is van, mintha egy” Rózsaszín Starburst “kezelnénk” – mondta Mashable-nak. “A rózsaszín beszélgetés és a fanfár tovább nőtt, úgyhogy úgy döntöttünk, hogy cselekedni fogunk.”

kép

A legrosszabb rész áprilisig várja, hogy kezét a gyönyörű táskák egyikére fektesse. Nem meglepő, hogy limitált lesz, és megtalálhatja őket a Target, a Walmart, a Walgreens, a Kroger, a Meijer, a HEB és az Amazon. Tehát legyen a kilátó, és amikor leesik, vásároljon ömlesztve.

Kövesse Delish-et Instagram.

Loading...