[UPDATED] Ben & Jerry híres Bob Marley Pint REAL

UPDATE: 2017 május 11-én, 11:33 órakor.

Ez hivatalos! Megerősítettük Ben & Jerry-nel, hogy az Egy Szerelem tényleg valóban történik. Ez azt jelenti, hogy ez a vadonatúj pint épp most érzi el országszerte az élelmiszerboltokat és a boltíveket. A legjobb rész az, hogy Bob Marley örökségének megünneplésére a jövedelem egy része a jamaicai gyermekeket a One Love Youth Camp-n keresztül támogatja, a Bob Marley Alapítvány és a Partners for Youth Empowerment.

“Bob Marley többet állott, mint a zene – támogatta a társadalmi változásokat, és arra ösztönözte a milliókat, hogy gondolkodjanak a békéről, a szerelemről és az egyenlőségről” – mondta Jerry Greenfield társalapító sajtóközleményben. “Ben & Jerry már régóta törekedett arra, hogy a szeretet és a társadalmi igazságosság bajnokává váljon, és a Marley családdal való együttműködéssel örömmel játszhatunk egy kis szerepet abban, hogy támogassuk Marley elképzeléseit egy édes világban.”

ORIGINAL POST: 2017. május 10-én, 06:06 órakor.

Pletykák keringenek az interneten, hogy Ben & Jerry új, teljesen megterhelt ízeket forgat. Minden alkalommal, amikor ez történik, szívünk ugrándozik az izgalomtól, de megpróbáljuk megerőltetni az érzéseinket, amíg tudjuk, hogy ez valóságos. De ezzel a korlátozott batch kezeléssel nem tudunk segíteni, de érezzük az összes szeretetet.

Először a snack-megszállott Instagram számla Junk Banter, a feltételezett új pint nevezték Bob Marley’s One Love. Belül van a banánfagylalt karamellákkal, graham-kekszekkel és büszkélkedő békejelekkel.

Tekintse meg ezt a bejegyzést az Instagramban

Az U.K.-ből az Egyesült Államokba vezető út a Ben & Jerry “Bob Marley’s One Love” fagylaltja. Banánfagylaltot tartalmaz, karamellel és graham kavarogokkal és békés békejelekkel. A legenda tiszteletben tartása mellett meglepődtem, hogy ez nem marihuána fagylalt, melyben csirkehúsdarabok és fuding pelyhek vannak. Ezt találta Harris Teeter.

A JunkBanter.com �������� (@junkbanter) által megosztott bejegyzés

Míg nem tudjuk biztosan megmondani, hogy ez egy kész megállapodás, az Egy szerelem már elérhető az U. K.-ben. Tehát ez a pletykafüstöt komoly street cred. Végül is szeretjük, amit a britek csinálnak, igaz? (Lásd: Oreo Cadbury tojás, prosecco popsicles)

Mint mindig, kapcsolatba lépünk a márkanévvel és visszajelzést kapunk, amint hivatalos visszaigazolást kapunk a kiadásról, és hol találja azt. Addig tartsd meg a jó hangulatokat, és ássd be az éghajlat-tudatos Mentés a mi kavargójára.

Kövesse Delish-et Instagram.

Loading...