[UPDATED] Ina Garten csak bejelentette a városokat a Cookbook Tourban

UPDATE: 2018. május 9., 14:49 p.m.

Ina Garten ma elment az Instagramhoz, hogy bemutassa az A + swipe-up készségét – és bejelenti a bukása könyvelési turné dátumát. Októbertől kezdődően a Garten kilenc városba látogat Cook Like A Pro túra, történetek megosztása a Barefoot Contessa életstílusáról és a rajongók kérdéseire adott válaszok. A következő helyszíneken kapcsolódhat a Garten-hez:

 • Chicago, IL – A Chicago Theatre
 • Washington, D.C. – Strathmore
 • Atlanta, GA – Cobb Energy Performing Arts Központ
 • Dallas, TX – McFarlin Memorial Auditorium, SMU
 • Boston, MA – Symphony Hall
 • Seattle, WA – Benaroya Hall
 • Minneapolis, MO – Állami Színház

  ELŐRENDELÉS MOST $ 35, amazon.com

  A jegyek elérhetők a Barefoot Contessa honlapján!

  kép

  Instagram / @inagarten

  ORIGINAL POST: 2018. április 30-án, 17:57 órakor.

  Barefoot Contessa rajongók, tiszta egy kis hely a könyvespolcon: Új Ina Garten szakácskönyv jön ki. Garten ma elment az Instagramhoz, hogy megosszák az izgalmas híreket és bemutassák a könyv borítóját.

  Ina Garten A 11. szakácskönyv neve Cook Like A Pro, nevezték el a jelenlegi Food Network sorozatából, amely csak egy második szezonra jött vissza. Garten álláshelye szerint a szakácskönyv “tele van finom és elérhető receptekkel, tippekkel és technikákkal a házi szakácsok számára, így biztonsággal főzhetnek”.

  Ez azt jelenti, hogy a receptekkel együtt, mint a szeszélyes rántott tojás, a málna Panna Cotta és a krémes csirkecombok kapnak konyhai és szórakoztató tippeket is. Ha nem vagy biztos benne, hogyan kell megmondani, hogy mikor van egy marhahús tökéletesen főzve, vagy valami vacsorapartíciós tippet igényel, Ina kapta a hátát.

  Tekintse meg ezt a bejegyzést az Instagramban

  Annyira izgatott vagyok, hogy bejelentem, hogy egy új könyv jön ki ez októberben, és az úgynevezett … Cook Like a Pro! Tele van finom és elérhető receptekkel, tippekkel és technikákkal a házi szakácsok számára, így biztonsággal főzhet. Előfizethet a profilomban lévő linken keresztül. Remélem, tetszik! #CookLikeaPro

  Az Ina Garten (@inagarten) által megosztott bejegyzés

  Ina Garten párja (és A + Instagram követi) Jennifer Garner már megosztotta a könyve iránti szeretetét, és így szólt: “Végül! Remélem, látom a könyvet, és én most előrendezem!” Ugyanaz, Jen, azonos.

  Cook Like A Pro jön ki október 23-án, és már rendelhető előre. Időközben Garten legutóbbi szakácskönyvén keresztül megyünk át, Főzés Jeffreynek, és egyre több frissítést követel a blogjában.

  Kövesse Delish-et Instagram.

  Loading...