[UPDATED] Valaki fizetett $ 10,000-t Harry hercegnek és Meghan Markle PEZ adagolóknak

UPDATE: 2018. május 17-én, 04:40 órakor.

Szerencsés – és remélhetőleg jól foglalkoztatott – ajánlattevő most Harry és a Meghan Markle PEZ adagolók büszke tulajdonosa. A jótékonysági eBay aukció május 13-án véget ért, 7,300 fontos nyereményével, vagyis 9,866 dollárral. Ez kicsit kevesebb, mint William herceg és Kate hercegnő édességet adó adagolói, akiket 2011-ben 13,360 dollárért árverésre bocsátottak.

Huszonöt ember hajlandó ajánlatot tenni az elemre, amely Harry és Meghan szerepét mutatja be az elkötelezettségük bejelentésében (ez a fehér kabát! ��). Az árverés összes bevétele a Make-A-Wish Alapítványba került.

királyi wedding pez dispensers

Splash News / PEZ

ORIGINAL POST: 2018. május 3-án 10: 10-kor.

A hivatalos emlékérmek és a teljesen nem hivatalos gabonafélék között nincs semmiféle királyi esküvői ajándék, amelyet megvásárolhat, hogy megünnepeljék Harry herceg és Meghan Markle következő felköszöntőit.

De ezek a PEZ adagolók a legjobb ajándéktárgyak, amelyeket még fel kell szabadítani. Úgy értem, csak nézz rájuk! Még ősszel õszi elkötelezettségükön is ugyanazokat a ruhákat viselik.

Azonban minden jó dolog, van egy fogás: csak egy ilyen létezik. Az osztrák cukorkacikk a hétvégén május 7-től május 13-ig az eBay-en keresztül árverésre bocsátja az egyénre szabott PEZ-adagolókat, és minden bevételt a Make-A-Wish Alapítvány.

“Mind a PEZ, mind a Make-A-Wish Alapítvány nemzedékekre buzdít a családok számára, és a PEZ örömmel tud hozzájárulni a Make-A-Wishhez, és biztosítja a gyermekek álmainak megvalósulását” – mondta Christian Jegen PEZ Candy, Inc., nyilatkozta.

Ez nem a PEZ első királyi esküvői ajándéka. 2011-ben a PEZ elárverezett egy másik exkluzív adót a Prince William és Kate Middleton képmásairól, hogy pénzt gyűjtsön a Starlight Children’s Foundation.

A Reuters szerint ez a sorozat egy szerencsés rajongóhoz jött a Connecticut-tól, aki fizette ők 8.200 dollárt (kb. 13.360 dollárt) számukra, szóval ha haldoklik, hogy elkapja Harry és Meghan készletét, akkor készen áll, hogy elszakadjon. Teljesen megéri, igaz?

Még ha nem is ürítheti meg a megtakarítási számláját királyi emléktárgyakra, akkor továbbra is nézheti az év esküvőjét 2018. május 19-én a televízión lévő Windsor-i Szent György kápolnában. Tudjon meg többet arról, hogyan nézheti meg itt élőben.

Kövesse Delish az Instagram-on.

Loading...