Van egy egész Rózsaszínű Starburst Ruhavonal, és mindent szeretsz

Amikor a Starburstről van szó, van egy szín, amely szabályozza őket, semmilyen kérdés. A rózsaszín rágós cukorka annyira népszerűvé vált, hogy saját mémeket váltott ki, és sokkal inkább csak egy élvezet volt – ez egy lelkiállapot. Ez arra ösztönözte a márkát, hogy tavaly elindítsa a Starburst rózsaszín csomagjait, amelyek a raktár polcain elrepültek, így gyorsan átgondolta az édeseket. Nem volt lelkiállapot; ez egy életmód. Ma egy lépéssel tovább veszik a dolgokat egy rózsaszín Starburst ruházati vonal elindításával.

Starburst t-shirt

Starburst

Ez nem egy csomó logó, amely a boxos Hanes-pólókra csapódott. A Starburst a Project Runway 15 évad győztesével Erin Robertson-t választotta ki, amely egy rózsaszín rózsaszín pólót tartalmaz, amelyen “Rózsaszín csillagcsíkos vagyok”, mellkasi hímzett hangulatú pólók, valamint egy pár ajkakkal díszített farmer kabát a cukorkát harapta.

Starburst jacket

Samantha Netkin

“Rózsaszín Starburst-nek nevezzük valami különlegeset, és továbbra is látjuk, hogy az emberek megosztják a” Rózsaszín Starburst “mémet” – nyilatkozta Audrey Arbeeny főiskolai márkamenedzser. az élet offline a rajongók számára. “

A vonal pop-art-inspirált sálat is tartalmaz, valamint a “You are a pink Starburst” neonjel, amely fényes rózsaszínű, természetesen.

Starburst sign

Starburst

Megnézheti az egész sort, és vásárolhat, amíg a bankszámlája kegyelmet nem kelt, a youareapinkstarburst.com oldalon.

Kövesse Delish az Instagram-on.

Loading...