Végül, valaki készített egy sört az ivásra a zuhany alatt

Amikor gyerek voltam, mindössze annyit kellett fürödnöm, hogy kevesebbet húzgasson, mint egy gumi kacsa, és talán néhány Crayola kádfehérje (emlékszik ezekre ?!). De ez volt a 20-as évek elején, amikor rájöttem, hogy a sörözött sör varázsa van. Soha sem hallottam róla? Nem, nem zuhanyozik a sörben, hanem az a tény, hogy egy jó hideg sört inni a zuhany alatt, mielőtt elindulok az éjszakára – vagy lefekszem, mert látszólag ez egy remek módja az álmatlanságnak, Margot Robbie szerint.

Tekintse meg ezt a bejegyzést az Instagramban

Mindig jó ötlet.

Egy hozzászólás, amelyet Lyndsey Matthews (@lyndsey_matthews) osztott meg

Míg a zuhanysörök koncepciója már egy ideje körül volt, soha nem volt végleges válasz arra, hogy milyen sört inni a zuhanyzóban. A főiskolai hallgatók hajlamosak a Természetes Fényfürdőkön, a fürdők szerelmesei gazdag portert vagy erőset választhatnak, és mindig is kedveltem egy éles, frissítő lagert.

Mostanáig.

A svéd kreatív ügynökség, Snask, nemrégiben csatlakozott a Stockholmtól délre található sörgyárhoz, PangPanghoz, hogy az első sört kifejezetten a zuhany zuhanyozására alkalmassá tegye. Egyszerűen hívják a Shower Sört, az édes, de erős sápadt sört 10 százalékos ABV-vel töltik.

kép

Snask

Annak ellenére, hogy magas alkoholtartalmú volt, a kis, 18 colos palackot (alig több mint 6 uncia) úgy tervezték, hogy “szopogasson három kortyot, miközben a zuhany alatt állva készen áll az éjszakára” – mondja Snask. A Snask szintén tervezte az üveget, anélkül, hogy papírcímke lenne, hogy nem oldódjon le a zuhany alatt. Légy óvatos – a palack még mindig üvegből készült, így nem akarná eldobni.

kép

Snask

Ha be akarjátok kapni a Shower Sört, akkor várni kell. Az első tétel azonnal elfogyott, és a sörgyár jelenleg a másodikban dolgozik. “Hihetetlen mennyiségű érdeklődést kaptunk szerte a világon, ezért jelenleg Skandinávia előtt keresünk disztribútorokat, hogy ezzel az egész bolygóval el tudjuk zuhanyozni ezt a sört” – mondja Fredrik Öst, a Snask.

Addig csak elegendő lesz a rendszeres sörrel.

a GIPHY segítségével

Kövesse Delish az Instagram-on.

Loading...