Victoria Beckham születésnapi tortája csak egy csúnya görögdinnye volt

Ez a születésnapod vége. A parti kalapok leereszkedtek, a zenék lecsúsztak, és már a legjobb meglepett arccal tette fel, miközben megnyitotta az összes ajándékot, amit maga választott ki. Az egyetlen dolog, amit csinálni kell, egy szendvicspanorámat ásni. Amint a fények elájulnak, és az emberek egyszerre énekelnek, a lemez leesett előtted. Meglepetés! Itt egy GIANT gyümölcsöt.

Így gondoltuk, hogy Victoria Beckham, aki 44. születésnapján kedden ünnepelte a desszert idejét, leesett. Úgy gondoljuk, hogy leginkább helyesek vagyunk – kivéve, hogy a szupermodell szereti azt a tényt, hogy a görögdinnye a hagyományos cukorral töltött.

Tekintse meg ezt a bejegyzést az Instagramban

Szerelem nagyon szerencsés múmia x ���������������� Szeretem az u mindent annyira x kisses @davidbeckham @brooklynbeckham @romeobeckham @cruzbeckham #harper x ��������

Egy hozzászólás, amelyet Victoria Beckham (@victoriabeckham) osztott meg

A négyes anyukája megjelent egy videót az Instagramnak az apró szénhidráttartalmú szeletelésre, áfonyával és eperekkel tele. “Szeretni egy nagyon szerencsés múmia x”, ő feliratozta a posztot, megcímkézve az összes gyerekét.

Megértettük, hogy lemondunk a vajkrém töltésről, hogy csökkentsük a kalóriákat, vagy akár lisztmentes is, de az egész édes dolgot kihagyjuk együtt? Nem tudunk kapcsolódni.

A divattervező ünnepelte a nagy napot kaliforniai utazás közben, és az egész Beckham-csapat jelen volt.

Tekintse meg ezt a bejegyzést az Instagramban

Születésnapi ébren az én csecsemőim x szerelem u nagyon @davidbeckham csók x

Egy hozzászólás, amelyet Victoria Beckham (@victoriabeckham) osztott meg

Beckham egy csoportképet írt gyermekével: Cruz, 13, Rómeó, 15, Harper, 6, és Brooklyn, 19. “Születésnap este a csecsemőmmel x szerelmes u nagyon”, írta.

Tekintse meg ezt a bejegyzést az Instagramban

Szerelem u olyan annyira @davidbeckham x Köszönöm, hogy a születésnapomat annyira különlegesnek tette x A tökéletes nap! Mind a 6 együtt x kisses x ✨✨✨✨

Egy hozzászólás, amelyet Victoria Beckham (@victoriabeckham) osztott meg

Ugyancsak megosztotta a csókját Dáviddal. “Szerelem u olyan annyira @David Beckham x Köszönjük, hogy a születésnapomat olyan különlegesvé tette x A tökéletes nap !! Mind a 6 együtt x kisses x ✨✨✨✨. “

Bár szerettünk volna egy gyors beszélgetést folytatni valakivel, aki a Beckham desszertkiválasztásáért felelős volt, az egész sereg még mindig ünnepi AF.

Kövesse Delish az Instagram-on.

Loading...