Wendy injektálja a chilei paprikákat az új menüelemekbe

Miután a szalonnás mozzarella burger ötletével játszott, Wendy a hőség skáláján egy csomópontot fordít. A lánc három új menüpontot tesztel, amelyeket fűszeres chilis paprikával töltenek be, beleértve egy burgert, sült burgonyát és csirke szendvicset.

A Sacramento, CA, Providence, RI és Chattanooga, TN, a Green Chile Queso hamburgert megfestették almás füstölt szalonnában, vöröshagymán, poblano queso szószban és salsa verde-ban. Még egy jalapeño-cheddar zsemle is ül. A Queso Baked Potato egy kicsit lecsupaszított változata a patty, tetején poblano queso, salsa és aprított cheddar sajt, Brand Eating jelentések.

kép

Zöld Chile Queso Burger
Wendy

Aztán van egy Sweet Thai Chile csirke szendvics, amely tesztelést végez Phoenix, AZ, Grand Rapids, MI és Ft. Meyers, FL. Ez magában foglalja a sült csirke filé rétegzett zöld chile krémsajt, chipotle mayo, thai chile szósz, tavaszi keverék zöldek és kapros savanyú zsirok – mindezt egy bolyhos brioche bun.

kép

Thaiföldi chilei csirke szendvics
Wendy

Ezek a felgyújtott ízek nem gyakoriak a gyorsételek menürendszerénél (hacsak nem számítasz a Burger King-nek a nem túl forró csirkemarcra), és valószínűleg szükségünk lesz egy csalódott fagyosre, hogy elfojtsuk a hőt. De abban reménykedünk, hogy ezek az új számok felszállnak, mert valahol a mérsékelten a hő keresők és a mazochisták közé esnek, amikor fűszeres ételekről van szó. Úgy értem, csak nézzük meg a megszállottságunkat Srirachával…

Kövesse Delish-et Instagram.

Loading...