Woah: Így nyerhetsz egy évig szabad élelmiszereket

Ideje felvenni a kölyköt, testvéredet vagy más számítógépes játékvezérelt barátodat a munkához: a nyolc órás kávéfőnök egy éven át értékesített ingyenes élelmiszert ad, és annál jobb a számítógépes játékoknál, annál nagyobb a nyerési esélye.

A Maryland-i székhelyű vállalat, amely egész babot, földet és egyszerszerű kávét árul, összeállt az Escape the Room-val (ismerős, a szuper népszerű csoportos tevékenység, amelyen több millió példány készült). Így működik: Mostantól augusztus 11-ig regisztrálhat online a versenyre való belépéshez.

Ezután meg kell játszanod a virtuális kávé témájú menekülési szobát, hogy felgyorsíthassa a nyerési esélyeit. Minden olyan szinten, amit a játékban teljesít – összesen nyolc van – egy további bejegyzést kapsz. Bónusz bejegyzéseket is kaphat barátaiddal.

Tekintse meg ezt a bejegyzést az Instagramban

Játszottál? Hogyan fogsz nyerni? #WIN (Link a bio-ban a teljes szabályokhoz és a játékhoz.)

Egy oszlop, amelyet a nyolc órás kávé (@eightoclockcoffee) osztott meg

Míg egyes nyereményjátékok kemények lehetnek, ez a nagydíj valójában nagyon édes. Az “egy éven át értékesített ingyenes élelmiszerekkel” a nyolc órás 8 000 dollárt jelent, amelyet egyetlen ellenőrzés alatt fizetnek ki. Ossza meg ezt 52-el, és vásárolhat 153 dollár élelmiszert minden héten azzal a változással. Hacsak nincs hatalmas családod, akkor valószínűleg van néhány maradék költői pénzed, ha együtt dolgozol. Nyolc nagydíjat adnak ki, a BTW-t, és a győzteseket augusztus 17-én vagy augusztus körül bejelentik.


kép
Con Poulos

ELŐRENDELÉS MOST Delish Cookbook, indigo.ca

Loading...