6 csodálatos receptek a No-Churn fagylaltok számára

Keményen esett a fagylaltok készítéséhez. A csalódás nem jelent fagylaltkészítőt, és egy kis lakásban, egy konyha méretű fürdőszobával, soha nem támadtam egy fagylaltkészítőnek attól tartva, hogy hol tartanám a hidegebb hónapokban. De szeretem a fagylaltot.

Ez a desszert mindenki számára, aki a konyhában jó megoldást keres. A fagylalt előkészítése szó szerint 10 percet vesz igénybe. Minden egyes tételnél (a 9 x 5 “kenyérsütő méretét), mindössze annyit kell tennie, hogy 2 csésze súlyos krémmel magasan körülbelül 3 percig keverje, majd keverje össze 1 14 oz-os édesített sűrített tej (a kulcs ezekhez a gyorsfogókhoz) és 1 teáskanál vanília kivonatot.

kép

Erika LaPresto

Ez a bázis a vanília számára – hihetetlen, tudom – de ha ízekkel akarsz játszani, itt az idő. Annyi szabadságod van itt: zúzott sütemények, süti tészta, apróra vágott csokoládé, kedvenc gumiszerű cukorka, friss vagy fagyasztott gyümölcs (mindkettőt megpróbáltam és ugyanolyan nagyszerűen dolgoztak), diófélék, hintés, maradék cupcakes és még sok más.

Kísérleteztek Oreos, Heath, friss eper, fagyasztott őszibarack, Nutella, sárga torta keverék, hintés, dió, és a font torta (erősen ajánlom ezt). Miután kevergette a keveréket, öntsön a keveréket egy kenyérsütőbe és fagyassza le, amíg szilárd, legalább 6 órán keresztül. Ne felejtsük el, hogy nincs semmiféle stabilizálás, tehát ez nem olyan fajta fagylalt, amelyet 15 percig hagyhat ki, hogy lágyuljon. Gyorsan megolvad, szóval öntsük össze magunkat és helyezzük vissza a fagyasztószobába.

A következő jégkrémekhez használja a fenti alap receptort, majd keverje be ezeket a keverékeket fagyasztás előtt:

No-Churn fagylalt 6 Ways

kép

Erika LaPresto

kép

Erika LaPresto

(Megjegyzés: Ön is szelet eper, és keverjük őket, de ha szeretné a rózsaszín színű eper jégkrém, püré a gyümölcs.)

kép

Erika LaPresto

Bázis recept + 1 csésze nagyjából apróra vágott Oreos

kép

Erika LaPresto

Alap recept + 1 csésze Nutella

kép

Erika LaPresto

Alap recept + 1 csésze pirított mandula + 3 apróra vágott Heath bárok

kép

Erika LaPresto

Alap recept + 1/2 csésze sárga keksz mix + 1 csésze szivárvány szórja

kép

Erika LaPresto

Bázis recept + 1 csésze pácolt fagyasztott őszibarack + 1 csésze pekándió

Kövesse Delish az Instagram-on.

Loading...