8 Piros Snapper Receptek

Florida Red Snapper

Florida Red Snapper

Rita Maas

A Red Snapper egyike Dél-Floridának a legnépszerűbb halak közé. Az egyetlen módja annak, hogy élvezd ezt az étel több lenne, ha elkapta a halat magad.

Sült Piros Snapper

A simple seasoning enhances red snapper's sweet, mild flavor. Since this recipe is so easy to prepare, it can be scaled up to satisfy a larger group.

Charles Gold

Egy egyszerű ízesítés növeli a piros snapper édes, enyhe ízét. Mivel ez a recept annyira könnyű előkészíteni, fel lehet méretezni, hogy megfeleljen egy nagyobb csoportnak.

Crisp Whole Red Snapper ázsiai citrusmártással

kép

Egy egész vörös snapper, a bőre finomra ropogós, forró olajban forrázva, egy ázsiai klasszikus, amelyet nem szabad kihagyni. Ügyeljen arra, hogy a halat rengeteg párolt rizzsel szolgálja fel.

Pörkölt piros snapper kókuszrostos mártással

kép

John Uher

Ez a fehérjecsomagolt recept tele van zesztes ízzel, karibi őrlőfűszerekkel, kókusztejzel, fokhagymával és gyömbérrel, amely mélységet kölcsönöz a zöldségféléknek, amelyek a sült piros snapper filé.

Piros snapper a rizsre vöröshajú sárgarépa mártással

kép

A piros thai curry paszta ezt a pépes sárgarépa szószot adta, és az íz mélysége. A sárgarépa édesége egy barna cukorral megegyezik a hővel, de semmiképpen sem törli. Használjon kevesebb curry pasztát, ha úgy tetszik.

Piros snapper kevert squash- és burgonyagácsokkal

Razzia is easy when the entire main course is cooked on the grill.

Louis Wallach

A takarítás könnyű, ha az egész főétel a grillen főzött.

Piros snapper szőlőlevélben fokhagymás vajjal

kép

Melanie Acevedo

A szőlőlevélbe csomagolt csontozatlan halfilterek olyan apró kis csomagokat alkotnak, amelyek nagyszerűen grillezni vagy pirításra készek. A levelek egy kicsit csikorgassanak, de ne aggódj; belül bőséges halat találsz!

Halak és Zucchini Tacos

kép

Con Poulos

Ez a gyors és egyszerű recept pörkölt halat használ, hogy a szokásos sült hal taco egészségesebb legyen. Tálaljuk a salsával az oldalán egy szórakoztató könnyű ételért, amelyet az egész család élvezni fog.

Loading...