A Best Ranch Dressings, Ranked

6

Hidden Valley Ranch

kép

A rejtett völgy jóvoltából

A legtöbb kóstoló úgy találta, hogy ez az öltözék jól kiegyensúlyozott, bár mások kissé túl vékonynak találtak. Fokhagyma, hagyma és fekete bors ízek mind képviseltek, bár finomak voltak. Egy klasszikus, ami soha nem hagy le.

5

Newman Saját Ranch

kép

A Newman’s Ownség jóvoltából

Ez volt az egyik ízletes kötszer a csomóban. A fokhagyma volt a legjelentősebb íz, hagymával és citrommal. Volt egyfajta sajtosság, amit a kóstolók észleltek, ami jó dolog volt … néhány embernek. Összességében egy szilárd kötszer.

4

Briannas klasszikus íróparthús

kép

Briannas jóvoltából

A kóstolók nagy szurkolói voltak ennek a szuper-ízletes farmnak, kiemelkedő fokhagymával és citrommal. A vastag textúra kiválóan alkalmas a merítésre.

3

Egészséges ételek szerves ranch öltözködése

kép

A teljes élelmiszerek jóvoltából

Ez volt a kedvenceim a csokornak! Sokkal könnyebb, mint a többiek, és nagyon nehéz a fekete borsra. Ez a tökéletes vastagság a saláta öltözködéséhez, fényes ízzel és szuper krémes textúrával. Néhány kóstoló úgy találta, hogy ez nem volt tang, bár a legtöbb megjegyezte, hogy tetszett a bors.

2

Trader Joe ökológiai ranch öltözködése

kép

A kereskedő Joe jóvoltából

Ez egy igazi tömeg. Mindenki szerette az ízt: a gyógynövények, a fokhagyma és a tiszta író íze egyensúlya. A konzisztencia pontatlan volt, és a legkisebb kalóriatartalmú volt a listán szereplő összes kötszer esetében. Bűncselekmény nélküli snacking? Mi ásunk!

1

Kraft Classic Ranch

kép

Kraft jóvoltából

Most ez volt egy görbelabda! A tapasztóknak volt egy dolog mondani az öltözködésről: ez nosztalgikus. Valójában sokan azt hitték, hogy a Hidden Valley volt. SUPER krémes, és minden lényeges ranch ízét. A klasszikus ranch ízét keresi? Akkor el kell menned ezzel.

Kövesse Delish az Instagram-on.

Loading...