A legjobb Brownie Mixes, Ranked

Ban ben a legtöbb esetek, a sült termékek a legjobbak, ha házi készítésűek. A brownie a kivétel. Nagyon nehéz elérni a csúnya tökéletességet a semmiből. A dobozos keverék nemcsak egyszerűvé teszi, hanem olyan eredményeket is eredményez, amelyek valóban ízelnek, mintha valaki rengeteg időt töltött volna rájuk. De attól függ, hogy milyen típusú mixet használsz.

Ennek az ízlésnek a tesztelésénél el akartunk kerülni az ínycsiklandó kakaót használó ínycsiklandó keverékeket, amelyek csak olyan márkákat használtak, amelyek könnyen elérhetők a szupermarketben. Itt a négy legnépszerűbb doboz rangsorolása a piacon.

kép

Lena Abraham

# 3 Betty Crocker

Ha valakinek szeretsz egy cakey brownie-t, ez az Ön számára. A kakaó íze nem túlzó.

kép

Lauren Miyashiro

# 2 Ghiradelli

Néhány ember a konyhában gondolta, hogy ezek biztosan nyernek, és az ízléses tesztelők majdnem egyharmada inkább kedvelte őket. A csokoládé íze félkövér és a morzsa rágós, de nedves (sajnálom!).

Meg kell jegyeznünk, hogy ez a mix magában foglalja a csokoládé zsetonokat, de tartózkodtunk a használatuk alól, mert a többi keverék egyike sem tartalmazta őket. Volt már csokoládé zseton a brownie-kben, ezek nyertek volna.

kép

Lena Abraham

# 1 Duncan Hines

Ezek a brownies megölik. Gazdagok és dekadensek, és valójában házi készítésűek. Fudgy, mint a fene, de nem annyira, hogy egy gúnyos rendetlenség, amikor megpróbálja enni őket, akkor büszkén szolgálhatja ezeket a brownie-ket.

Fun fact: Ez a doboz, amelyet a legtöbb Delish brownie recepthez használunk.

PIN IT FOR later:

kép

Allie Folino

Kövesse Delish-et Instagram.

Loading...