A legszokatlanabb dolgok, amelyeket az emberek főzöttek, miközben részegek

A drókák esete a legtöbb embert a McDonald’s szerető karjába – sőt, ívekbe – küldi. De néhány forgó lélek számára egy kis ital csak a bizalom növelését teszi szükségessé, hogy kipróbálják a dolgokat a konyhában, amikor sosem merészkedtek, amikor józanok voltak. Itt vannak a legnagyobb eredményük.

1. Óra-Ó-Nem

kép

Reddit.com / SchlitzGivesMeShitz

Egy nyers kombináció – mondjuk egy aranyérc és egy egyszerű hummus – kevésbé offenzív lesz, de a Cinnamon Bun Oreo-t a Sriracha hummusba merítve teljesen tiszteletlen mindkét érintett fél számára.

2. Tater gondolkodás

kép

Reddit.com / Resurrectum_

Első pillantásra ez úgy néz ki, mint egy ízletes reggeli burrito. De közelebbről megnézzük, és látni fogja, hogy a sárga tömeg nem rántotta. Ez valójában sajtos, túl sűrű burgonya, amely egy szalonnával készült tortillába van csomagolva.

3. Sick Burn, Bro

kép
Instagram /reggie.blinker

A tehetség – az a fajta, amelyet csak egy kalapált ember lehetett volna -, hogy valami egyszerű fagyasztott pizzát vegyen fel.

4. Hammer Time

kép

http://i.imgur.com/36nrpKv.jpg

Nem arról van szó, hogy a Spaghettiok szokatlan részegek; hogy ez a vállalkozó lélek egy kalapáccsal és csavarhúzóval próbálta kinyitni a dobozt, nem pedig ez az őrült-cool találmány,.

5. Tükrös ötlet

kép

http://imgur.com/TLPR5

A cukorka tojások nem újak. Valójában szeretjük őket. De az adott szín és textúra ételei nem tartoznak bele egy omletthez .

6. String Along

kép

Youtube.com / My Drunkwife

Ha a hűtőszekrényt és a kamrát nem megfelelő sült sajtra szállítják, a legjobb részegítő szakácsok tudják, hogyan kell improvizálni. Írja be: ez a Goldfish-cracker-and-string-cheese kombó.

7. Hogyan készül a kolbász

kép

Reddit.com / Dr_King_Schultz

Nem kenyér, nincs zsemle, semmi probléma. Soha nincs olyan idő, amikor egy sajtos hús nem a megoldás az élet gondjaira.

8. Tehát pirított

kép

Reddit.com / AbstractCeilingFan

Szeretünk egy jó tészta hackt, mint a következő embert, de a fűtött készülékben a nyers fűszereket lehúzva úgy hangzik, mint egy 911-es hívás.

9. Cheer (io) Up

kép

http://i.imgur.com/r2SFEog.jpg

Mintha a zöldbab-palack nem volt eléggé vitatható, ez a bátor séf úgy döntött, hogy feltölti a Cheerios-t – ami ironikus módon tökéletesen finom részeg snacket csinált magának.

10. Vegyes üzenetek

kép
Reddit.com / costumedork

Pizza = finom, és cookie = finom, de pizza + cookie = huh? Hogy tisztességes legyen, ez a Digiorno hibája; ez a csomagolás összetévesztette az AF-t valakinek, aki négy italt adott be.

11. PB & Hey!

kép

Reddit.com / technically_art

Ez nem igényel több kommentárt, mint amit a Reddit felhasználó írt: “A mogyoróvaj és a zselé tészta, a Ritz kekszekkel, hogy klasszikus legyen.”

12. Mindig egy szendvics, soha hős

kép
Instagram / beardygoat40

A reggeli pici órákban tojásos szendvics tűnik tengelykapcsolónak – kivéve, ha mindent tartalmaz, nedves fehér kenyér van elfojtva a mustárban, és tetején egy pár megrántott, túl könnyű tojás.

13. Ó, te kedveled?

kép

Reddit.com / ispent15minutesonthi

Miért fizethetünk 20 dollárért egy hús, sajt és crackers tálra egy ötcsillagos helyszínen, amikor ugyanazt az étvágyat készíthetjük – bár a 7 éves lunchbox dobozában – otthon a kenyérpirítóban?

14. Nacho látni itt

kép
Reddit.com / b1tca

Ez egy Redditor válasza a bánatra és a tequilára: egy valóban ötletes nachos riff, amely Cheetosból, majonából, grillezett mártásban és aprított sajtból áll. Teljesen elvárjuk, hogy ez a jövő héten egy texasi élelmiszer-teherautó menüjében jelenjen meg.

Kövesse Delish-et Instagram.

Loading...