A paradicsom parmezán egy Pizza-Fanatic Egészséges Élelmiszer

TUDNI A RECEPTET.

Figyelj, sosem értettem meg olyan embereket, akik szeretik a pizza ízű zsetont. Mindaddig, amíg meg nem hoztam (és nem is ettem) ezeket a parmezán paradicsomokat. Miért? Mivel ropogósak, egészségesek, és ízlik, mint a pizza, és ez szép dolog.

parmezán Tomato Chip Horizontal 1

Chelsea Lupkin

Mindig arra törekszem, hogy az egészséges ételek íze lenyűgöző legyen (a küzdelem valóságos), és azt kell mondanom, tényleg megtörtük a kódot ezzel. És amíg ezek a parmezán paradicsomkák egy kicsit (rendben, egy ideig …), hogy ropogósak lehessenek, teljes mértékben biztosíthatom, hogy érdemesek a várakozásra. Megjegyzés: ügyeljen arra, hogy tartsa kézben néhány papírtörülközőt, hogy törölje le az arcfoltokat a sütőből; ezek a zsetonok olyan jó szagot éreznek, hogy az orrát egész idő alatt előre megpróbálja az ablakon.

parmezán Tomato Chips Vertical 2

Chelsea Lupkin

Bár a napra szárított paradicsomról nincs semmi újdonság, igazán elhatároztuk, hogy olyan receptet fejlesztünk ki, amely A) nem igényel dehidratort, B) nem veszi egymilliárd órát, és C) rozsdás. Félelmetes kihívás volt, de büszke vagyok arra, hogy sikeresnek bizonyultak.

parmezán Tomato Chips Horizontal 4

Chelsea Lupkin

Néhány megjegyzés ezeken a rossz fiúkon: a szőlőléinek a paradicsomból való kivonása rendkívül fontos. Minél többet elvezetsz, annál gyorsabban fognak főzni! Továbbá, bár a recept elég “beállítva és elfelejteni”, fontos, hogy rendszeresen ellenőrizze a zsetonokat. Ellenőrzés közben olyan dolgokat keres, mint a ropogósodás (jól jönnek?), A mozgás (győződjön meg róla, hogy nem sütik a hűtőrekeszben, használjon spatulát, ha át kell keverni őket, ha szükséges), és az ízletes , paradicsom-ey illat (pizza, itt jössz!). A paradicsom ritkasága is befolyásolhatja, hogy hogyan élesek fel, ezért ha vékonyabb oldalra vágja, akkor kissé rövidebb időre sütheti őket.

parmezán Tomato Chips Vertical 1

Chelsea Lupkin

Egyél vagy öntözzük fel őket, és használjuk fel őket salátákra és tésztákra. A pizza-szerető, de félig-egészség-tudatos szíved köszönetet mond.

PIN IT FOR later:

kép

Kövesse Delish az Instagram-on.

Loading...