Az édesburgonya pite cupcakes sokkal jobb, mint az édes burgonya

TUDNI A RECEPTET.

Vásárolja meg most: Chevron Cupcake Liners, 6,60 $ 18-ra, amazon.com

Az édesburgonya az egyik kedvenc dolgom enni. Ez édes, tele meleg fűszerekkel, és általában valamilyen marshmallow tésztát tartalmaz. Plusz, ott van egy zöldség, srácok! Szóval … egészséges? Talán nem. De az egyik dolog, rendkívül sokoldalú.

kép

Alexa Payesko

Ezek az édes burgonya pite cupcakes egy élvezetes, modern csavar a klasszikus, édes burgonya-centrikus desszert. Ráadásul annyira könnyű összeszedni őket. Köszönjük, hogy kedvenc kamrái közül néhány (hello, dobozos torta keverék, édesburgonya püré és marshmallow bolyhos!) 30 perc alatt készen állnak. Milyen édes?

kép

Alexa Payesko

Először, készítsd el a graham krakkológépedet a zúzott grahamok, a vaj, a cukor és a só keverésével. Persze, egyesek azzal érvelhetnek, hogy a cupcakes technikailag nem “szükséges” egy graham cracker crust. Azt mondjuk, ne kopogtass, amíg nem próbáltad ki! Ez egy komoly játékváltó itt. Ez vajas, toasty és sós-édes, és csak hozzá lehet adni minden jövőbeli cupcakes.

Ahhoz, hogy a tésztát, hozzá sárga torta keveréket egy nagy tálba, valamint egy kötőjel a fahéj, szerecsendió, és egy doboz édes burgonya pürét. Keverje össze és csipelje a mini kéreg tetején. Sütjük, hagyjuk kihűlni, és itt az idő.

Mint korábban említettem, az édesburgonya-desszert nem teljes a mályvacukor valamilyen formája nélkül. Adja meg: Fluff buttercream. Cserje be, tetején apróra vágott, pörkölt pekándióval, fűszeres cukorral megszórjuk, és üzletben vagyunk.

PIN IT FOR later:

kép

Kövesse Delish az Instagram-on.

Töltse le a Delish alkalmazást.

Loading...