Az emberek megijesztik ezeket a szeszes italokat

Ha tényleg azt szeretné, hogy a cookoutot a következő szintre emeljük, akkor meg kell próbálnunk néhány cukros infúziós gyümölcs kabobot. Ezek a csecsemők frissítő szünetet kínálnak a sajtos, sült jóságból (és ó, jó), amit mindenki más hoz a pártra, és – a bónusz – szinte zéró erőfeszítést igényel ahhoz, hogy.

Van négy változatunk az Ön számára:

 • Piña Colada – Ananász áztatott rum, majd mártott kavicsos kókuszkrémmel és pelyhesített kókuszdió
 • Spiked gyümölcssaláta – görögdinnye, dinnye és mézes sárgadinnye áztatott vodkában
 • Boozy Melon Bites-Görögdinnye, sárgadinnye és mézharmóni áztatott vodkával mentával
 • Eper és pezsgő – Eperek és őszibarackok a Champagne-val

  Delish - Booze-Infused Fruit - Strawberries and Champagne

  Candace Braun Davison

  Nem számít, milyen verziót választasz, mindössze annyit kell tenned, hogy a gyümölcsöt szedje, tegye a tálba, fedje le a választott alkohollal, és hagyja, hogy a hűtőben 2-3 óráig üljön. Az egyik napról a másikra hagyhatja őket, de tisztességes figyelmeztetés: minél hosszabb ideig áztatják a földiepereket, a könnyebb (és patchier) színt kapnak, így egy kicsit funky.

  kép

  Allie Folino

  A piña coladas néhány extra lépést igényel, mielőtt készen állnak a világgal való megosztásra, de így van. Érdemes. Azt. Tény, hogy először járjunk át ezeken:

  Piña Colada Kabobs

  kép

  Chelsea Lupkin

  Az ananászdarabokat legalább két órán át áztassuk a rumban, majd ürítsük le a gyümölcsleveket, és tegyük félre. Bónusz: Csak ananás-infúziált rumot készítettél a jövőbeni koktél receptekhez. Vagy egyszerűen csak kortyolgathatsz, amíg elkészíted ezt a receptet. Itt nincs döntés. Vágjon két darab ananászot fogpiszkálónként, majd készen áll a kókuszrost mázolására.

  kép

  Chelsea Lupkin

  Egy külön tálban ürítse ki a kókuszkrém egy kanitát. A teteje szilárd, és viaszosnak tűnik, de ne aggódj, így kell kinéznie. Csak akkor használja a szilárd anyagokat, ha többet szeretne készíteni a tejszínhab konzisztenciájáról, vagy használhatja az egészet, ha több mázzal szeretné, mint mi. Adjunk hozzá egy evőkanál cukrot, és használjunk elektromos keverőt, hogy közepes sebességgel megverjük, amíg megvastagodik – a tejszínhabbal, keressük a csúcsokat; egy mázzal szemben inkább palacsinta tésztának kell lennie.

  Mindegyik kabobot félig a mázba fektesse, majd mártsa be a kókuszpelyhekbe. Tárolja a hűtőszekrényben, amíg készen áll a kiszolgálásra. Jimmy Buffett játsszon hurkot.

  Szerezd meg a receptet.

  Spiked gyümölcssaláta

  Delish - Boozy Fruit Kabobs - Watermelon Vodka

  Joslyn Blair

  Ne feledje, hogy a régi pókeres trükk, ahol egy üveg vodkának a nyakát a garnélába dugja? Ez a verzió éppúgy elbűvölt és sokkal kevésbé rendetlen. Tudod ragaszkodni csak görögdinnye, de szeretjük a szivárvány hatása akkor kap, ha hozzá cantaloupe és mézharmat a mix.

  Profi tipp: Lindsay Funston szenior szerkesztő javasolta egy süteményes vágó használatát, hogy a görögdinnye tökéletesen kör alakú érméket vágjon. Ez a kabobnak egy kicsit többet nyújt.

  Szerezd meg a receptet.

  Boozy Melon Bites

  kép

  Chelsea Lupkin

  Ez az egyik a tüskés gyümölcssaláta, és ez egy jobb-egy dinnye baller, hogy gömbölyded tökéletesen kerek golyó egy klasszikus AF parti előétel. Emellett néhány friss menta levelet is befogadhatsz ott extra flava flave-hoz.

  Szerezd meg a receptet.

  Eper és pezsgő

  Delish - Booze-Infused Fruit - Strawberry, Peach and Champagne Kabobs

  Candace Braun Davison

  Töltsön be egy palackot, borítsd le a szeletelt őszibarackot és a szamócát Champagne-ban, Prosecco-ban vagy pezsgőben, és egy 5.50 dolláros Andre üveg ugyanúgy működik, mint az ártalmas dolgok. Ez nem sokkal könnyebb.

  Választható kiegészítés: Tálaljuk egy tál tejszínhabbal a mártással, ha azt szeretné, hogy az emberek mindketten könnyedén örömmel próbáljanak meg csókolni az arcán.

  Szerezd meg a receptet.

  PIN IT FOR later:

  kép

  Kövesse Delish az Instagram-on.

  Loading...