Bobby Flay Vs. Anthony Bourdain: Kinek a kekszek és a gravírozás jobb?

Feltételeztük, hogy mind Bobby Flay, mind Anthony Bourdain büszkék lehetnek egy déli vágottra, mint a keksz és a mártás. Élelmiszerhálózati sztárként Flay nagyszerű pályafutását töltötte be a helyi séfeket az egész országban, hogy a regionális ételeket felszolgálják. És Bourdain egész sarkában utazik a világon, hogy megtalálja a leghitelesebb és finomabb eszik.

Sajnos mindannyian csalódottak voltak mind a séfek, mint a keksz és a mártás.

kép

Brandon Bales

BOBBY RECIPE

Bobby receptje zavaróan hangzik a go-go-ból, de nagy reményeket éreztünk, mert ő Bobby Flay. A mártás és a keksz készítésén túl kell csinál a kolbászt, ne csak főzzük. Friss zsálya és kakukkfű, a földi sertéshús keveréke nagyon finom illatú, ha pörkölnek, de nem teljesen értékesítjük, hogy az egész folyamat megéri.

Mert senki sem akar egy kolbászt pattanni, amikor azt hiszik, hogy kekszet és mártást kapnak. Nem is akarnak szendvicset.

Bobby receptjének nem minden része teljesen csalódott volt. Az emberek nagyra becsülték, hogy a mártás sűrű és krémes volt, és kedvelte a borsot a kekszeken. A keserű és savas utóíz miatt azonban nem voltak olyanok a kekszben.

VÁSÁROLJ MOST Étvágygerjesztés: Cookbook, 25 dollár; amazon

kép

Brandon Bales

BOURDAIN EREDMÉNYE

Bourdain keksz receptje meglehetősen sztenderd, bár a vaj utasításai kicsit túlságosan nagyok. Először azt akarja, hogy fagyassza le a vajat, majd hagyja szobahőmérsékleten, mielőtt kockára vágja, azután hűtsük le, amíg készen áll a tésztára.

A bonyolult utasítások ellenére a kekszek nagyon jók. Nem a legfehérvesebb vagy legfényesebb, amit valaha is láttunk, de a vajat (szép módon) megkóstolhatjuk, és a sószint tökéletes.

A recept legnagyobb problémája a mártás (vagy Bourdain szomorú vegye rá). Elkezdjük a reggeli kolbászt megcsonkításával, és véget vetünk egy fél halfió és forró mártással. EZ AZ. Nyilvánvalóan túl vékony volt.

A recept a szakácskönyvből származik étvágyuk, amely egy csomó őrülten finom megjelenésű receptekkel rendelkezik. Sajnos nem fogjuk ezt újra megcsinálni.

AZ ÍTÉLET

Bobby nyer, de nem földcsuszamlás, és csak azért, mert az emberek kedvelték a vastag sört.

Kövesse Delish az Instagram-on.

Loading...