Ez a Copycat Chick-Fil-A csirke szendvics jobb az igazi dolgon

Mindannyian megszállottunk a Chick-fil-A-nál a Delish-ban (hogyan tehetted meg? nem legyen a rajongó a kekszek ?!), de nem így a cég politikai álláspontja. Sajnos, csirke szendvicsük egy csípése, és olyan csirke boldogságba kerültünk, hogy minden, amit gondolhatunk, van egy másik. Ugyanaz a barátunk, Melina Kemph, aki otthon saját verziót készít. “Négy évvel ezelőtt elkezdtem magamnak lenni, mert nem tudtam Chick-fil-A-t megnyitni a NYC-ben, mielőtt az első helyet megnyitották” – mondja. “Nem olyan, mintha minden nap csinálnám, de amikor a sóvárgás (általában vasárnap), akkor nekem is megvan.”

kép

Ethan Calabrese

Amikor meghallottuk, hogy ő a Chick-fil-A csirke szendvicsek mestere, azt mondtuk neki, hogy azonnal be kell jönnie, és nekünk. Tehát igen. És meghaltunk. A szendvics bevonatnak van egy titkos összetevője, amit soha nem találnál: porcukor! Ez az, ami a csirkemellet teljesen szeszélyes ízűvé teszi. Melina is hozzáteszi egy titkos összetevőt a saját: egy sört a savanyú lé. “Ez az édes és sós egyensúly, amit mindig keresek” – mondja.

kép

Ethan Calabrese

TBH, a csirke sütése a folyamat legbosszantóbb része. Főleg, mert a sütés valami fájdalom. De ha egyszer tökéletesen aranyos csirkemellel rendelkezik, a többi összeállítás szuper egyszerű: vajas és pirítós zsemle, és adjunk hozzá szeletelt savanyúságokat.

kép

Ethan Calabrese

Nem számít, milyen messzire élsz egy Chick-fil-A-tól, percnyi percnyire van a sült csirke boldogságtól.

Szerezd meg a receptet.

Vagy beillesztheti ezt az elképzelést később!

kép
Amerikai művész

Kövesse Delish az Instagram-on.

Loading...