Ez a fánk torta a legjobb a két dicső világ

Ez a rózsaszínű üvegezett stunner úgy néz ki, mint egy óriás eper fánk, de olyan, mint a sütemény. Beszélj két csodálatos világ legjobb közül. Homer Simpson kedvenc desszertje lett volna, és hamarosan a tiéd lesz.

kép

Chelsea Lupkin

Annak érdekében, hogy egyszerűvé tegyem a dolgokat, egy tortát kevertem. Készíthetsz egy vanília süteményt a semmiből, de a megolvasztott vaj növényi olajhoz való cseréje és a tejföl adagolása valóban átalakítja a dobozos sütőipari összetevőt valami otthoni ízléssel. Senki sem tudja, mi a segítség, amit Mrs. Betty Crocker kapott.

kép

Chelsea Lupkin

A mázhoz azonban a konzervált jegesedés nem fog megtörténni. Szerencsére az eperkrém sajt lecsengése nem lehet egyszerűbb. Először keverd össze a szamócát. Ez a titok a csodálatos rózsaszín színnek! Ráadásul mindegyik harapás fényes ízeket ad hozzá. A pörkölt bogyókat ezután krémsajtra és cukrászsüteményre keverjük, mert úgy gondoljuk, hogy a krémsajtot a fagyos sütéshez mindig jó ötlet. Az eredmény egy kicsit tiszta, egy kicsit édes és minden tökéletes.

kép

Chelsea Lupkin

Porítsd le a bundt serpenyődet, és sütés! Ez lesz a go-to-summer cookout desszertje. Csak győződjön meg róla, hogy bepattan egy képet, mielőtt ásni fognak. Az óriás fánk el fog tűnni, mielőtt megtudná.

Szerezd meg a receptet.

Kövesse Delish az Instagram-on.

Loading...