Ez a Super Bread Bowl Dip Teljesen pontosan minden pontot eredményez

Ugh, nem fogok hazudni, srácok, ez a kenyér tál dip az egyetlen dolog, ami engem kissé izgatott a Super Bowl ebben az évben. Miután az Egyesült Államok politikája ilyen viharos néhány hónapot töltött el, hogyan ment végbe a Big Game az északi v. Dél felé? Ez szokatlanul tükrözi aktuális politikai légkörünket. De itt vagy az ételért: Tavaly debütáltunk ez a labdarúgás alakú szépség, és ez valóban az időtlen központi eleme a Super Bowl terjedésének.

kép

Ethan Calabrese

A Delish-ben gondolhatunk néhány elképzelésre (mondjuk Snickers Lasagna), de hajlamosak vagyunk távol tartani az olyan ételektől, amelyek túl csekélyek. Ez a labdarúgó kenyér tál egy kicsit aranyos, de ez is hihetetlen “hihetetlen. El tudod képzelni, hogy elveszed ezt a dolgot a sütőből és bemutatom azt a futballpulóveres barátaidnak? Kétségtelenül, touchdown!

kép

Ethan Calabrese

Hűtött Pillsbury francia kenyér tésztát készítettünk (ami, ha még nem ismeri, a Carb Crack neve is megy, addiktív finom édességet és foltos fluffitást). Ezzel a teljesen elbűvölt Kale-Articsóka Dip-val töltöttük a labdarúgást, ami alapvetően minden ami a spenót-articsóka dip-ban, csak a legdivatosabb zöld levelű zöld. Függetlenül attól, hogy egy kenyérből készült labdarúgásban sütjük-e vagy sem, ez egy tömeg-kedvelő.

Így működik a labdarúgó kenyér tál:

1. TESZT 3 TUBE

kép

Chelsea Lupkin

2. ELSŐ KÉSZÜLÉK A KÉSZÜLÉKBŐL KÉSZÜLT

kép

Chelsea Lupkin

3. LÉPÉSI LÉPÉS FORMÁJA A MÁS KÉT CSILLAGOKKAL

kép

Chelsea Lupkin

4. VIGYÁK A SZEREKET

kép

Chelsea Lpukin

5. A TRIM EXCESS – ÉS HASZNÁLJA A FOOTBALL LACES

kép

Chelsea Lupkin

6. KENYELEM EGG WASH

kép

Chelsea Lupkin

Ezután 350 fokon sütjük, amíg enyhén aranyosak, töltsük bele mártással, majd sütjük, amíg a kenyér tál mélyen arany,.

PIN IT FOR later:

kép

Kövesse Delish az Instagram-on.

Loading...