Ezek a roston sült garnélafóliák a tökéletes nyári hétvégi vacsora

Nincs nyáriabb, mint egy házias Louisiana tenger gyümölcse. Egy újsággal bélelt és rákkal borított piknik asztal egy szép dolog. De hacsak nem New Orleans-ban vagy, a rendetlen, az eszik-a-kezed kapcsolat nem olyan gyakori, ami teljesen tisztességtelen mindenki máshoz a világon. Ezért jöttünk létre ezekkel a szuper könnyű, nem háztáji szükséges garnélák forraljuk csomagokat.

kép

Chelsea Lupkin

Ehelyett egy 50 fontnyi tenger gyümölcseivel és burgonyával töltött óriási edényt töltöttünk be, az egyes fóliatartókat a kedvenc fixin-garnéla, vörös kegyhelye, andouille kolbásza, kukorica, fokhagyma és rengeteg öreg-öbölbe csomagoltuk – . Mindössze 10 perc múlva minden tökéletesen főzött, és készen áll arra, hogy egyenesen a csomagból szolgáljon.

kép

Chelsea Lupkin

Ha nincs grillezője, ne zavarja. Mint egy New York-i lakáslakó, éreztem a fájdalmadat. Szerencsére, ezt a receptet is sütheti a sütőben. Még egy kellemes, légkondicionált környezetben is, még mindig a tenger gyümölcsei forralt csomagokat kell a fóliához vinni. És csak a kezeivel lehet enni.

Szerezd meg a recept.

Tedd rá később:

Garnélarák Foil Pack Pinterest

Kövesse Delish az Instagram-on.

Loading...