Ezek az Ananászos csészék a legjobb módja annak,

Fedeztem ananász csészéket egy családi vakációra Hawaii-ban, és soha nem fogok egyszerre gyümölcsös italt venni. Egy éjszaka a vacsoránál a kis nővérem piña colada jött a kavargott, hegyes gyümölcsben. Mindenki az asztalnál féltékeny; abban a pillanatban a trópusi italok többi része olyan unalmasnak tűnt. Szerettem volna-vagy rendben, talán megcsináltam a láva áramlatot, hogy megkaphassam a kezemet olyan italra, mint az övé, ASAP.

kép

Ethan Calabrese

Ezek megtapasztalása teljesen meggondolható (azt akarod, hogy vágjam ki ?!), de tényleg nagyon egyszerű lehet – különösen, ha van ananászkorerje. A speciális eszköz megment Önt abban, hogy kést próbáljon kemény sárga termékkel kést emelni. Bár a régimódi hackelés módja működni fog, kb. 10-szer hosszabb ideig tart, és itt alig eltúlzok. Egy egész ananász vásárlása is olcsóbb, mint a csomagolt szeletek beszerzése, tehát tényleg nincs mentséged nem hogy a kertedet egy luau-ba fordítsa, és néhány ananász poharat készítsen.

kép

Ethan Calabrese

A Piña coladas nyilvánvaló választás a szigetszerű italok számára, és ez a mi abszolút kedvence, de szabadon bánhatunk bármiben is, amit szomjazunk (bármi trópusi és kicsi is eléggé garantált győzelem). Most menj ki és faragd ananászokat ezen a hétvégén. Tudjuk, hogy egy bimbózó tiki mixológus van benned.

kép

Ethan Calabrese

Szerezd meg a receptet.

Kövesse Delish az Instagram-on.

Loading...