Ezeket a Grinch Kranky Treats fogja ellopni a karácsonyt

Szerezd meg a receptet.

Csak egy vigyor nem nézne Hogy a Grinch ellopta a karácsonyt karácsony előtt. Komolyan, tényleg utálnod kell az ünnepi szezont és a megváltási történeteket, a szívmelengető érzéseket, és Whos Whoville-t, hogy kihagyja. Ez egy must-stream, legyen az 1966-os Boris Karloff-elbeszélés rajzfilm, vagy a 2000-es élő fellépésű változat, melynek főszereplője Jim Carrey, és ahogy nézel, el kell főzni ezeket a Grinch Kranky Treats-t.

Grinch Kranky Treats

Chelsea Lupkin

A klasszikus Rice Krispie Treats élénkzöld riffe, a szokásos keverékkel a marshmallows, a butter és a ropogós rizs gabona, egy kis zöld étel színezéssel (kb. 8-9 csepp a trükk). Videó producerünk, Chelsea Lupkin, felvetette az ötletet, és elszakadt a forgatásból, hogy segítsen a Grinch arcának kialakításában. – Úgy formálja meg, mint egy hegedű – utasította.

Grinch Kranky Treats Vertical

Chelsea Lupkin

Pro tip: Mielőtt megformálná a kezeléseket, alaposan fűzi a kezét főzéshez, vagy dörzsölje őket egy kis növényi olajjal. Ez meg fogja tartani a marshmallow kezeit az ujjaitól.

Amint megformálódtak, az M & M szemében szedjenek be. A Mini csak a megfelelő méret, amelyet általában a boltszakasz pénztárában találhat, ha nem a sütési szakaszban. (Ne essen az M & M sütési bitjeihez – ezek teljes méretű cukorkák.)

Grinch Kranky Treats

Chelsea Lupkin

A boltban vásárolt csokoládé – ​​vagy házi készítésű – egy 1-es kerekes csöves táskában helyet kapott a Grinch keskeny, jó mosolya. A rejtett zacskót is használhatja a sarokba vágva, mindaddig, amíg a lyuk szuper kicsi.

Meglepően jól megyünk a Grinch Jell-o Shots (és az ivott játék) mellett, feltéve, hogy 21 éves vagy, persze.

PIN IT FOR later:

kép

Kövesse Delish-et Instagram.

Loading...