Győződjön ezekről a lassú tűzhely Hash Browns megvédeni Brad felesége

TUDNI A RECEPTET.

Ki Brad felesége ?! És miközben a témában vagyunk, ki Brad?

kép

ICYMI: Bradley Reid egy érintett férfinak az indiai Milltowntól, aki nagyon nyilvánosan kérte a Facebook-ot, hogy tudja, miért Cracker Barrel lőtt feleségét 11 éves kiskereskedelmi üzletvezető után. Ugyanebben a postában imádkozott másoknak, hogy kérdezzék az éttermi láncot a válaszokért. Így született meg a #JusticeForBradsWife közösségi médiamozgalom, minden csodálatos mémjével.

Nos, nem ismerjük Bradot vagy Nanette-t (nem, nem “Brad felesége”). És nem arról van szó, hogy a Cracker Barrel-t a Yelp-ről vesszük, mert sokan kezdték megtenni, és Brad megpróbálta megállítani. De érezzük a párért. És a szolidaritás nagyon kicsi mozgatójaként elkészítettük ezt a lassú sütőtörlő barna tömböt. Te is tudsz.

Lassú tűzhely Hash Brown Casserole

Chelsea Lupkin

A sajtos burgonya ugyanolyan jó, talán még jobb, mint azok, amiket a Cracker Barrel rendelhet. Ha kihagyja a reggelit, és Nanette-hez ragaszkodik, akkor nem áldozza meg az ízt. Nem is csinálsz egy csomó erőfeszítést – a lassú tűzhelyed minden munkát elvégez. Dobjon el néhány hűtött hash barna, tejet és sok sajtot a lassú tűzhelyen, és három órával később egy krémes reggeliszkobát kapsz, még Brad is elfogadja … reméljük!

A PIN-kódot később

Lassú tűzhely Hash Brown Casserole Pinterest

Kövesse Delish az Instagram-on.

Loading...