Ha nem főz egy sört, mint egy tábortűz, akkor hiányzik

TUDNI A RECEPTET.

VÁSÁRLÁSI SZILÁRDSÁG: Lodge Cast-Iron Skillet, $ 20; amazon.com

Nem mehetsz rosszul sörsajt. A világ két legnagyobb összetevőjéből készült, nagyon jó ízelítőt ad sok dolognak …porontyok, csúszkák, nachos, még töltelék (ne feledje, hogy hálaadáskor). Kedvenc módja annak, hogy enni, de egyenes – mint a dip -, rengeteg ropogós kenyér a dunking.

Serpenyő Beer Cheese

Chelsea Lupkin

A sört sajtkészítés legegyszerűbb módja a tálban lévő serpenyőben. Akár a lángok a gáztűzhelyről, grillről vagy tábortűzről származnak, rajtad múlik. De ha hozzáférhetsz egy tűzgödörbe, jobb, ha azt hiszed, ez a legszebb. A pörkölt marshmallows és s’mores nagyszerű és minden, de a tábortűz sör sajt annyira hűvösebb.

Serpenyő Beer Cheese

Chelsea Lupkin

Ellentétben sok sajtkamrával, ez a mosás nem kezdődik roux-szal. (Más szavakkal, nem kell hozzá lisztet adni.) És nem, nincs sem Velveeta sem. A titkos összetevő: krémsajt. Megsemmisült aprított sajt és sörrel, a sajt sima és krémes. Olyan, mint a queso, a polc-stabil feldolgozott sajt nélkül. A legjobb rész az, hogy milyen egyszerű: dobd el mindent az öntöttvas edényedbe, fedjük le fóliával, és főzzük, amíg eldugul. Nyersz nyarat.

Kövesse Delish-et Instagram.

Loading...