Hogyan főzni Bacon a sütőben

kép

Getty

Számtalan őrült módja van a szalonna főzésére, de sok kutatást követően (sok szalonnát ettünk), meghatároztuk, hogy a legfurcsább a szeleteket főzni a sütőben van: kevesebb a rendetlenség, szalonnát a tömeghez olyan könnyű, és az eredmények ugyanolyan ropogósak.

E szabály alól néhány kivétel van. Ha csak egy pár szeletet főz, akkor egy serpenyő könnyebb – vízzel, ha okos vagy! Másodszor, ha a szalonnás pörkölés egy olyan lépés egy receptben, amely valami mást jelent, amelyet a szalonna-zsírban főzzünk (ehhez hasonlóan), kövesse az utasításokat. Ne menj gazemberre, hanem inkább süsse.

De a reggeli forgatókönyvek 80 százaléka a sütési módszer a legjobb. Íme, hogy tökéletesen főzzük szalonnát a sütőben minden egyes alkalommal.

1. Hozd a sütőt.

Előmelegítjük 400 ° -ra, és egy nagy sütőlapot vonjunk fóliával. (Hálás lesz, ha eljön az étel.)

2. Használja hűtőtartóját.

Ha tetszik a szalonna extra ropogós, tegyen egy fémhűtőtort a sütőlap belsejébe. A szalonna felemelése lehetővé teszi a szalagok számára, hogy minden oldalról főzzenek. Ha szereted a szalonnát egy kis rágással, vagy nincs hűtőrácsod, hagyd ezt a lépést. A szalonna még mindig csodálatos lesz.

3. Sütjük a szalonnát.

Lay szalonnacsíkokat egy SINGLE rétegben a sütőlapon. Ne hagyja, hogy átfedjenek egymással, vagy a csíkok összeillenek. Sütjük, amíg a szalonna ropogós, kb. 20 percig, vastagságától függően. Tanácsunk: 15 perc után ellenőrizni kell, hogy egyes sütők finickyak és az égetett szalonna szomorú.

4. Szedje le a szeleteket.

Szokásos esetben a (nagyon zsíros) szalonna szeleteket öntsük le egy papírtörölköző lemezre, majd azonnal.

5. Mentse a szalonnás zsírt!

Öntse a zsírt egy mázas edénybe (vagy más üvegtartályba), és tárolja a hűtőben. Komolyan, bár – a zsír megtakarítása lesz a legjobb döntés, amit egész héten elvégez. Használhatja azt tojás, sült zöldségek, és pop popcorn!

Hozamok:

12

Felkészülési idő:

0

órák

5

mins

Teljes idő:

0

órák

25

mins

Hozzávalók
12
szelet szalonnát
Útvonal
  1. Melegítsük elő a sütőt 400 ° -ra, és húzzunk egy nagy, fóliával ellátott sütőlapot. (Ha használja, tegyen egy drótot a sütőlapra.) Lay szalonnát egyetlen rétegben sütőlemezre vagy hűtőrácsra, ügyelve arra, hogy ne fedje át az átfedést.
  2. Sütjük, amíg a kívánt éles, 15-25 percig.
  3. Drain egy papírtörölköző lemez és szolgálni.

Loading...