Itt van, hogyan lehet egy narancsot egy gyertyába

A gyertyák drágák. Nagyon könnyű megtalálni magad, hogy 20 dollárral felfelé fizetsz egy olyan árut, amely körülbelül egy hónapig tart … csak akkor, ha nem a sajátod. Ne aggódjon. Nem arról beszélek, hogy forró viasszal vagy valami ilyesmi keveredik. Ez a narancs hack könnyebb.

Szüksége lesz: egy nagy érett narancs, olívaolaj és egy könnyebb (vagy egyezik). Bár azt javaslom, hogy vegyen fel pár extra narancsot, ha az első kísérlet sikertelen. Szerencsére minden “hiba” egy finom és tápláló snack! Itt van, hogyan kell csinálni!

narancs Candle Horizontal

Chelsea Lupkin

1. Éles hegyes kést használva vágja keresztbe a narancs középpontja körül, hogy felszabadítsa a héjat a tényleges gyümölcsből. (Nem igazán átszúrja a gyümölcsöt, csak a héjat!)

Tipp: Ne vágjon pontosan a közepére. A narancs egyik oldala egy kicsit sekélyebb lesz, ami megkönnyíti a következő részt!

2. Folytassa a narancssárga szűkebb oldalát, használja a hüvelykujját (vagy egy kanál), hogy óvatosan engedje fel a gyümölcsből a héjat úgy, hogy a narancssárga.

3. Nyomja a hüvelykujját olyan közel, mint a szár (ami lesz a kanóc), amennyit csak tudsz, és nagyon óvatosan engedje el a gyümölcsöt a héjból. A szárnak kapcsolódnia kell a héjhoz.

4. Öntsük át az olívaolajat a narancssárban, ügyelve arra, hogy öntsük át a kancsót és a voilát! Csak gyertyát készítettél.

narancs Hack Horizontal 2

Chelsea Lupkin

Ahhoz, hogy extra képzelődjön, a fennmaradó narancssárga rácsot a gyertya díszítő fedelére vághatja. De felesleges. Ami gyönyörűvé teszi a gyertyát, mennyire okos. Plusz, csodálatos szaga van!

Töltse le a Delish alkalmazást ma.

Kövesse Delish az Instagram-on.

Loading...