Két dübörög együtt forgatva teszi az összes többi duzzogást Look sad

TUDNI A RECEPTET.

Pehelycukor krém és van egy szeretet-gyűlölet kapcsolat. Imádom az édes malac ízét; Utálom a ragacsos rendetlenséget. Azonban 99% -ban az a látszólag elkerülhetetlen dilemma a szőrt a hajban megéri. Ha ezt a Bolyhos S’mores dip-t enni, akkor semmi más nem számít, és igaza van a világon.

Bolyhos S'mores Dip

Jonathan Boulton

Mi teszi a dip olyan jó az a tény, hogy nem igazán egy dip egyáltalán. Két dübörgés belefúródott az egyikbe! Részben faggyú mályvacukrém tejszínhabbal, csípős csokoládé puding részekkel mindent elkészített – minden s’mores tökéletesség.

Bolyhos S'mores Dip

Jonathan Boulton

Mert a mályvacukor pelyhek édesek, hozzátettünk egy krémsajtot. Megígérem, hogy nem teszi meg az ízlelést a sajtkrém-y! Kesztyűje éppen egyensúlyba hozza az édességet, és később csökkenti annak lehetőségét, hogy a cukor összeomlik. Legalábbis ez az, amit elmondhatsz magadnak, amikor a mini marshmallow-okat bedobod a mixbe.

Bolyhos S'mores Dip

Jonathan Boulton

A csokoládé dömping egyszerűen egy bolyhos csokoládé puding. Komolyan, mindössze annyit kell tenned, hogy a nehéz tejszínt és az instant puding keveréket össze kell keverni. Másodlagos kanálokat mindkét desszertet egy tálkában, majd húzzon egy vajkést a dörzsölésen, hogy létrehozzam a kavarogást. Ne őrült meg, hogy megpróbálja megcsinálni a kavargó hatást. Az egész dolog el fog tűnni, mielőtt ezt megtudná, különösen, ha graham kekszek vannak a merítéshez.

PIN IT FOR later:

kép

Kövesse Delish-et Instagram.

Loading...